Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #449 üzenetére
Ez harmatos, ennyit nincs kizarva, h a GT-k is elernek a celegyenes vegen. Jo, persze, tobbi gyorsulasi adatban felulmulja oket 1 f1es auto, de akkor is, ha igy haladnak akkor vicc lesz az f1 vegsebesseg szempontjabol, osszehasonlithatatlan pl Champ Carral, ami semmikepp se jo.
-
george11
addikt
Ezekkel a ''kis'' motorokkal várható volt sajna
Lassan a GT autók gyorsabbak lesznek
Mod.: venember83 megelőzött
[Szerkesztve]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Markgx10
őstag
aztakrva. A 350-370-ek után, ekkora visszaesést, ez lassan szánalom kategória
Mike bácsi: Elnézést kérek, elgurútt a gyóccerem
[Szerkesztve] -
-Mike-
addikt
válasz venember83 #451 üzenetére
csak egy kicsit gondolkoznotok kéne Motionnal, h ha törökben mentek 320at akkor itt mi lesz és nem egyből fejetcsóválni minden részeredményre..... nokomment.
szerk: ugylátom ezt mindenkinek címezhetem, nagyon befolyásolhatók és ****** vagytok sajna.....
menjetek vissza hűtőbordát számolni hátha ahhoz jobban értetek
[Szerkesztve] -
snecy
senior tag
Ezt nem igazán értem, a Török pályán is valami 324-et ment Alonso, pedig az cseppet aeroigényesebb.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
hunnylander
őstag
Hűvös volt az aszfalt, épphogy felszáradt az eső. [link]
1. Alonso McLaren 1:23.490 51
2. Kubica BMW 1:24.413 48
3. Coulthard Red Bull 1:24.453 52
4. Massa Ferrari 1:24.525 49
5. Liuzzi Toro Rosso 1:24.768 40
6. Button Honda 1:24.918 61
7. Rosberg Toyota 1:24.983 45
8. Fisichella Renault 1:25.069 71
9. Schumacher Toyota 1:26.175 72
10. Yamamoto Spyker 1:26.384 72
11. Davidson Super Aguri 1:35.106 47
A McLaren lassabb csúcssebességel is bő egy másodpercet vert a Ferrarira.www.HunnyF1.com
-
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #450 üzenetére
Rendben, számomra akkor sincs köszönőviszonban sem, személyt érintő vonatkozásában a két nyilatkozat. Próbáltam kiemelni hogy miért érzem a különbséget. Mind1 írtam hogy úgyis másképpen látjuk. Én a ferdítést tőled láttam hogy egyenlővé tetted a kettőt, csak nem akartam írni nehogy támadásnak vedd.
Ez az egyenlően bánik a versenyzőivel amúgy meg mindig változik, pl. 2003-ban Kimi volt az elsőszámú az évad végefelé. (Davidnek pl Japánban meg is köszönte asszem Kimi hogy nem előzte őt meg) Illetve Montoya mellett is(baleset miatt jól jött ki a csapatnak). Nem tudhatom mit gondolhatott Alonso, lehet azt hitte lesz pontelőnye és mellé áll a csapat. Egyébként valóban tudhatta és sokáig bírta a dolgot önmagához képest, de az adatmegosztás szerintem nem elsőszámúság kérdése, én még mindig frappáns reakciónak gondolom az eredeti témánkhoz visszakanyarodva. Jó8. -
hunnylander
őstag
Mi az hogy mellé áll a csapat, ha lesz pontelőnye? Abszurd. A Meki alájuk rakja az autókat, 'oszt menjetek gyerekek', 'csak ne egymásnak, mert lesz dá-dá'. Ennyi, győzzön a jobbik.
De nehezen nyelik le az Alonso drukkerek, hogy Hami is megkapja mind a négy kereket.
Vagy:
De nehezen nyeli le a Lonzi gyerek, hogy Hami is kap négy kerek...
...@
''Ami rímel az igaz. Ami rímel az jó.'' - mondta Pumukliwww.HunnyF1.com
-
törölt tag
Nem, számomra sincs egyenlőségjel a két nyilatkozat között.
-[link]
Hamilton nem mond mást mint amit Haug, RD...vagy Pedro, vagy a fejlesztőmérnök mondana.
A fejlődés nem egy ember érdeme, és a technikai sport nem egyéni sport...mindenkinek meg kell tennie a magáét.
Alonso az év elején még azt nyílatkozta hogy át kell alakítania a vezetési stílusát a Bridgestone gumik miatt, most meg már ő hozta a fél másodpercet.
Mindenki rakta bele a tesztkilométereket a verdába, hogy legyen adathalmaz amiből dolgozni lehet (most a kémbotrányt figyelmen kívűl hagyva).
Egy versenyző a legtöbb amit akarhat az az egyenlő feltételek,...mert akkor a többi már rajta múlik.
Az hogy a McLaren-nél nincs csapatsorrend az meg nem az én gondolatom, hanem Ron Dennis közvetíti.
Szal én nem vágom mi a gubanca Alonso-nak, azt a csapatot is megvádolta aminek a két címet köszönheti, és ami tényleg köré épült, azzal hogy tudatosan hátráltatják mert nem akarják hogy a McLaren-hez vigye az 1-s rajtszámot... -
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #460 üzenetére
S az szerinted fair, h egyik tesztel szezon elott jopar honapot, masik meg beul a tutiba? Ebbol a szempontbol pl Massa is jobban megerdemelne a vb-cimet mint Raikkonen. S nem a negy kerekkel van bajom, csupan azzal, h ki dolgozott tobbet azert a csapat-sikerert!
S ezt abszolut Alonso-elleneskent mondom! De iden jobban megerdemli Alonso szvsz, vitazni erdemes, de egymast ugyse fogjuk meggyozni, aki erre meg nem jott ra az kb hiaba forumozik.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz venember83 #462 üzenetére
Nemcsak a másik ül be a tutiba, hanem mindkettő. Győzzön a jobbik, az a fair. Hát amikor a tesztpilóták fejleszitk a kocsit, és nem is versenyezhetnek vele, mi azzal a probléma? Alonso a munkáját végezte, amiért busásan megfizették, amikor tesztelt. Hamilton a munkáját végzi amikor elveri Alonso-t. A versenyen győzzön a jobb versenyző. Felőlem adhatsz trófeát Lonzinak tesztelési világbajnoki cím gyanánt. De a pilóták a F1 VB címért hajtanak, rühelleném, ha valakinek szándékosan lassan kellene mennie, csak, hogy a kis címvédő csillogjon. Az fair lenne?
Neked jobban megérdemli Alonso, nekem nem. Alonso-nak már van kettő, a harmadikat is nyerje meg tisztességgel. Tesztelésért nem adnak VB címet.
Hamilton viszont, mégha idén nyerne is, járhat úgy mint Villeneuve, és mehet ő is a Nascarba. Mivan ha a Meki 2008-tól kezdi a lúzer szériáját etc etc.
[Szerkesztve]www.HunnyF1.com
-
snecy
senior tag
És ha azt mondom hogy mindkettejüknek egy lófütyit, mert Button méginkább megérdemelné, akkor mi a helyzet?
-
snecy
senior tag
válasz hunnylander #463 üzenetére
Jaj, te meg már mindenhol Nascar-t látsz
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #457 üzenetére
Megint alonso az első
Mivaqn a ferrarikkal?FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #466 üzenetére
Ralf ha abbahagyja az f1-et,szerintem már nem megy sehova.Nem látom már benne azt a versenyvágyat,mint 4-5évvel ezelőtt.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hunnylander
őstag
válasz manutdzoli #467 üzenetére
A Ferrari mindig altat, és rejtegeti az igazi tudását, hogy a rivális motivációját visszafogja. Persze az is lehet, hogy most egyszerűen csak bénák.
www.HunnyF1.com
-
snecy
senior tag
válasz hunnylander #469 üzenetére
Igen, az egy alapszabály hogy a Ferrari mindig altat, mindig tele tankkal és kemény gumikkal köröz
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #469 üzenetére
Felőlem rejtegethetik a tudásukat,és úgy is tudom hogy ők a leggyorsabbak
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #471 üzenetére
Hát tavaly elég gyenguszta volt a meki.Nem altattak,hanem annyit tudtak.
-
AMD Power
titán
válasz manutdzoli #474 üzenetére
Egy lényeg Monzában is. LH Alonso előtt kell , hogy végezzen.
-
Diego!
senior tag
válasz manutdzoli #472 üzenetére
Te kis fanatikus ferrari rajongó.
-
wildrain
addikt
S az szerinted fair, h egyik tesztel szezon elott jopar honapot, masik meg beul a tutiba? Ebbol a szempontbol pl Massa is jobban megerdemelne a vb-cimet mint Raikkonen.
Ajánlom figyelmedbe: [link] -
wildrain
addikt
válasz venember83 #478 üzenetére
Szerintem ne a tesztelés döntse el, hogy legyen-e kedvezményezett a csapatnál. Az én véleményem szerint az a normális, amikor azután döntenek a sorrendről, hogy a pontversenyben már az egyik versenyzőnek nincs esélye a vb címre. Más már leírta: adjanak egyéb jutalmat a tesztelésért, de a pályán ez már a múlt, ott pontokért harcolnak.
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
válasz manutdzoli #481 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #478 üzenetére
500km az picsa, másfél versenytáv
Ha lenne valamelyik versenyzőnek egy 20-25 pontos előnye, akkor már biztos, hogy el lenne döntve, ki megy a címért. De ez minden csapatnál így van / így lenne.
Egyébként én úgy érzem, hogy Hami nem fogja bírni a szezon végét, és Alonso megveri. Vagy csak azért érzem így, mert ezt szeretném?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #485 üzenetére
Nem látok hamiltonban fáradtságot,úgy versenyez mintha már 5éve itt lenne az f1-ben.Alonso eddig csak szerencsével tudta csökkenteni a hátránytát,európa gp-n hamilton defekt,most a török nagydíjon is defekt.Nem akarom leírni alonsot,lehet megveri hamiltont,de ottvan még a két ferrari is.Azokra is figyelniük kell.Lehet megveri alonso hamiltont,ha raikönnen meg alonsot veri meg
-
wildrain
addikt
Egy érdekes cikk a kipörgésgátlóról: [link]
Rosberg szerint izgalmasabb lesz, főleg a lassabb pályákon lesz több esély a hibázásra és a durva gumihasználatra. Lehet, hogy kicsit átrendeződnek az erőviszonyok(?). -
manutdzoli
senior tag
válasz wildrain #487 üzenetére
jaja,ezt olvastam én is.A kiscsapatok tehetséges pilótái(gondolok rosbergre is)Előrébb lesznek mint idén.Szerintem is izgalmasabb lesz,jobban oda kell figyelniük hogy necsússzon ki a seggük alól az autó.De ezek a pilóták tudják a dolgukat.
-
PazsitZ
addikt
válasz wildrain #487 üzenetére
Csak jól emlékeztem, hogy pont róla olvastam, hogyazt nyilatkozta semmit nem fog érni a kipörgégátló betiltása.
[link] Nico Rosberg, a Williams versenyzője korábban kételkedett abban, hogy a Forma-1-es versenyeknek hasznára válhat a kipörgésgátló jövő évi betiltása.
[link] Már a Honda is 2008-ra koncentrál
Már? Már elgé régóta kijelentették, hogy az ez évi kocsi egy csőd, amit tudnak kihoznak belőle, de láthatjuk ez mire elég...
Szóval már jó ideje a jövő évi kocsira koncentrálnak. Nagyon kíváncsi leszek majd mi lesz belőle.
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
-
Adrián29
aktív tag
Szép Alonsós napot mindenkinek!
Szerintem monzába átveszi a vezetést Alonsó.
LH bukni fog.Remélem azért ki fogja heverni,hogy nem lesz vb-ok és indúl jövőre is -
snecy
senior tag
A Renault elnökének nem kell Alonso
[link]Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest