Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #10853 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Adrián29
aktív tag
Mi tagadás,nagyon szép,bár nekem a merci is tetszik ennyire.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #10841 üzenetére
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
hossszú
őstag
Nem is szamitottam mas eredmenyre
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
gV
őstag
válasz Nowhereman #10847 üzenetére
Még jó h nem Ő alapította: Brabham Racing. A névadó Jack Brabham és Ron Tauranac az elkövetők
-
hunnylander
őstag
Lauda:
A McLaren-Mercedes hasonlóan erős, mint a Ferrari. Nem sok különbséget tudok felfedezni. Elképzelhető, hogy csak az első három verseny után tudjuk meg, hogy ki van elöl. A McLaren is olyan gyorsan reagál, és olyan gyorsan fejleszt, mint a Ferrari. A kémbotrány hatásait nem fogják megérezni. Az esetleges átszervezés nem érdekli a mérnököket. A pilótákat pedig pláne nem. Kimi Räikkönen mellett Lewis Hamilton lesz az a versenyző, akit le kell győzni. Kovalainen is sokat fejlődhet. Ez az év olyan lesz neki, mintha végig karácsony lenne. Kirepült a Renault-tól és a legjobb autóban landolt. Ez nagy motivációt jelent.
Hamilton majdnem Williams-pilóta lettPatrick Head:
Az a benyomásom, hogy Lewis igazi klasszis... nagyon keményen nyomja. Azt kell, hogy mondjam, hogy sok tulajdonságában - nem meglepő módon - Michael Schumacherre emlékeztet. Tudja, hogy ahhoz, hogy megverje Kimi Räikkönent abszolút csúcsformában kell lennie és annyira nyomja, amennyire csak tudja. Sokszor túl a biztonságos határon, majdnem ott ahol már csaknem kirepül a pályáról - minden körben. De Michael is ilyen volt.www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz hunnylander #10862 üzenetére
Niki: most megint félrebeszél.. a vb-ot kell legyőzni, punktum
Patrick: Schumi nem volt, hanem van és lesz ilyen pilota, egyébként meg megmondta h mindig a kocsinak a határait érte el a sajátját sosem.
Aztmár csak offban jegyzem meg h egyelőre még ugy áll a dolog h Schumin kivül csak Clark és Senna tudott egész verseny alatt konstans gyors köröket teljesíteni.
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #10864 üzenetére
Ez nagyon tetszik! Végig íveken ment, semmi ráncigálás. Kár hogy nem az új autót láthatjuk.
2007-05-06 óta itt!
-
Adrián29
aktív tag
válasz Motion_Blur #10864 üzenetére
Nekem a hangja tetszik
-
gV
őstag
#10875: jóestét, amugy mire gondolsz h egy f1es topikba offba leirtam egy a sporthoz tartozó tényt
#10876: ezt még csak nem is én sütöttem ki hanem akik az ilyen véleményformálásért (is) pénzt kapnak, F1es szakirok
-
törölt tag
Hagyjuk. Azért Prostot nem megemlíteni például. Prostot szerintem indokolatlanul szorítják már-már háttérbe... De Räikkönent is mindenképp a versenyen stabilan gyors kategóriába sorolnám, feltéve persze ha az autója is engedi. De 2005-ben láttunk rá példát, azt hiszem, meg tavaly is, bár egyre inkább azt látni nála, hogy inkább stratégiázik, ha úgyis biztosan vezet.
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #10862 üzenetére
Igen! Azt hiszem Sumiban is, és Hamiban is ezt éreztem meg, még én is, és ezért lettek a kedvenceim. Mármint, hogy az autó felső határán nyomják. A 2007-es év végén hogy sajnáltam, hogy Hamit nem hívták be gumicserére, pedig nyilvánvaló volt, hogy a gumik nem birják. És akkor mire ment be a boxutcába, nem tudta bevenni a kanyart. De hát nincs értelme ezen keseregni, mert a mi lett volna, ha, csak álmodozás.
Azt gondolom, hogy Kimi, és Hami lesznek az élen a 2008-as évben, és Hami szorgalmas pontgyüjtő lévén kicsi különbség lesz. Kiélezett küzdelem az utolsó versenyig.
Kova, és Maszat szintén jól fognak menni, a fiatalokat is várom, hogy jól teljesítsenek.
Tippem 2008 VB: 1. Hamilton
2. Raikönnen
3. AlonsoItt szeretnék mindenkit felkérni, tegyétek meg tippjeiteket!
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
D@ni88
addikt
válasz JJános #10881 üzenetére
Alonso? azzal a renualt-al 3.? sztem jó ha 6.nak beér. Alonso sem tud csodákat művelni egy szar kocsival.
lásd Kimi 2004ben mit ment. aztán az utóbbbi években mit csinált a mekinél. semmi különöset, mert nem tudott.Tipp:
Kimi
Massa
Hamihabár lehet hogy helyetcsrél Hami és Massa
-
törölt tag
Én csak ennyit merek tippelni 2008 évvégi pontverseny állásra:
1. Räikkönen
-
törölt tag
Bár még annyit, hogy valószínűleg a {Massa, Hamilton, Kovalainen} halmaz egy permutációja fog Kimi után végezni a 2-4. helyeken, és ebbe még belekötni sem lehet.
Feltéve ha a McLaren és Ferrari tényleg eléggé elhúzott. -
!Overdose!
őstag
1. Raikkonen
2. Massa
3. HamiltonVillanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Adrián29
aktív tag
1.Hami és Kimi fej-fej mellett.
2.Massa
3.KovaSajnos Lonzi nem hiszem,hogy az első 5-be be fog férni,Renaulthoz nem fűzök nagy reményeket.
Remélem a Red Bull jó lesz.Persze inkább Webber,mint a trapézfejü. -
Motion_Blur
félisten
-
manutdzoli
senior tag
Látom már nagyon megy a tippelgetés
1.Kimi
2.Hami
3.RosbergMotion nagyon komoly a videó
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
(Kolombusz)
veterán
"Jelenleg a Forma-1 majdnem olyan, mint a GP2: ugyanolyan gumik, ugyanolyan motorok."
Alonso mondta egy interjúban.
Nagy igazság. Szarrákorlátozzák, a környezetbarátság és a spórolás oltárán feloldozzák a Forma 1 varázsát. A FIA monnyon le.
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #10886 üzenetére
Nagyon tetszik! Én ami minimálisat észrevettem, az egyik kanyar kijövetele után, egy kis "citálásféle", bár nem nagyon lehetett észrevenni semmit.
Amúgy a többi részen nagyon komolyan íveken tartottad az autót.
Elsőre nem gondoltam, hogy nem igazi pályáról, és nem igazi gépről van szó. Miután rákérdeztek, akkor kezdtem el csak filózni. Ráhibáztam. Örülök.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz D@ni88 #10882 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, és nem is szurkolok neki, de ismerve Lonzi munkabírását, agilitását, jó felismerő készségét, gondoltam, kapjon nálam egy dobogós esélyt.
Ha nagyon jó lesz a Ferrari, akkor két Ferraris lesz az első két helyen, jól tippeltél, szerintem.
Motion_Blur: Légyszi tegyél még fel videókat!
Még több mint 11 és fél nap.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest