Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Oliverda #11947 üzenetére
Semmit sem valtozott Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy versenyen is az 1es számmal indul-e.
-
george11
addikt
válasz PazsitZ #11950 üzenetére
"Azért a két csapat feszült viszonyát ismerve meglehetősen pikáns a gondolat, hogy a Ferrari mérnökei talán ebben a pillanatban is a McLaren Electronic Systems (MES) szakembereivel konzultálnak lázasan a helyes diagnózis felállításáért."
Ez mekkora
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
hunnylander
őstag
válasz george11 #11954 üzenetére
Tekintve, hogy később szanálta a mezőnyből Robert Kubica BMW-jét is (egy újabb első szárny árán - oda se neki!), és a hollywoodi forgatókönyvekben többnyire a főhős az, aki a legképtelenebb kalandokat is túléli, bátran levonhatjuk a kézenfekvő következtetést, hogy az Ausztrál Nagydíj főhőse bizony Kazuki Nakajima volt. Bruce Willis leckéket vehetne tőle.
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
[A Ferrari biztos abban, hogy a motorproblémák nem ismétlődnek meg]
úgyláátszik csak 1 futamot kaptak ingyen a mekiék
amúgy teszteken kimagaslóan jó volt a Ferrari esőben szval bizakodhatunk"Ez egy üzemanyag-ellátási probléma volt, ami részben a Melbourne-ben tapasztalható magas hőmérsékletnek volt köszönhető. Ez okozta a felvevő-szelep hibáját mindkét motorban”
engem az a részben szó ott nagyon zavar... meg hogy később írta hogy nem hűtési probléma volt, de arról beszéltek h túlmelegedett... akkor sztem csak hűtés. na mind1 mi volt, csak mostantól legyen jó
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
[link]..na ugye...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
george11
addikt
válasz hunnylander #11958 üzenetére
Azért szép eredmény egy lelkes amatőrtől profigép ide, vagy oda.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
venember83
nagyúr
Saját istállóval miért ne lenne akár a MotoGP is lehetséges? Pár havi exFerraris fizujából megvan az évi költségvetés. Ha akarja, akkor ott lesz. A mostani ellenfelei kb mind ismerték a pályát és nagyságrendekkel többet versenyeztek motoron.
Hamilton és az Ezüst nyilak esetében rendkívül elfogult vagy, mással szemben meg rendkívül kritikus. Nem zavar?
-
Gambit
őstag
válasz venember83 #11960 üzenetére
A másik meg az, hogy valszeg nem lenne neki nehéz szponzorokat találni. A neve még most is milliókat ér. Dollárban.
És szerintem sem lebecsülendő teljesítmény ez. Hiába a spéci motor, azt még sokkal könnyebb eldobni, mint a nem spécit. Hiába gyors a moci, magától nem tud befordulni, stb. Kár vitatkozni, inkább respect.[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Motion_Blur
félisten
"Soroljad az ellenfeleit. Meg ugyan kinek a motorja volt a legspécibb?"
Na gyerünk, sorold!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Rick4
félisten
válasz Motion_Blur #11965 üzenetére
köszi. én nem találtam sok infót, de ezek jók..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #11960 üzenetére
Éreztem, hogy ebből hőbörgés lesz. Srácok, értelmezzétek már, amit mondtam. Én soha nem vitattam el Schumi óriási tehetségét.
Hogy a fenébe ne tudna bekerülni a MotoGP-be? Persze, hogy bekerülhetne oda, ha bevásárolja magát, de én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy a kora miatt már nem tud elérni közel sem olyan szintű eredményeket, mint amilyeneket négykeréken elért. De ha pl. most lenne 20-25 éves, akkor már inkább, mert van érzéke és képességei a versenyzéshez kerékszámtól függetlenül.
Schumi iránt respect, gratulálok a mai sportteljesítményéhez! A különbség köztünk csak annyi, hogy ti Schumi-rajongók voltatok/vagytok, én meg nem. Ti elolvadtok a hobbijától, én meg nem. Majd ha Hamilton is ezt csinálja 'öregkorában', mint most Schumi, arról is hasonlóan vélekednék; hobbiként szép eredmény, de a királykategóriás versenyzők színvonalától nagyon messze van. És erről nem az alany tehet, hanem az idő.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #11967 üzenetére
Nem voltam Schumi rajongó. Most sem vagyok, Kimi is max szimpatikus, de rajongásról szó sincs.
-
george11
addikt
válasz hunnylander #11967 üzenetére
Én sem sumirajongó vagyok, hanem Ferrari rajongó mióta az eszemet tudom.
Tőlem aztán Zsoltika is vezethetné, akkor is nekik drukkolnék"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #11968 üzenetére
Bocs, hogy belevettelek, ez mindenkinek szólt akit kicsit megsérthettem a félreérthető hsz-emmel.
www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
Első szabadedzés:
1 Felipe Massa Ferrari 1:35.392 20
2 Kimi Räikkönen Ferrari 1:36.459 1.067 8
3 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:36.556 1.164 21
4 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:36.578 1.186 23
5 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:36.626 1.234 17
6 Fernando Alonso Renault 1:37.022 1.630 18
7 Nelsinho Piquet Renault 1:37.034 1.642 28
8 Robert Kubica BMW 1:37.218 1.826 9
9 Jenson Button Honda 1:37.282 1.890 17
10 Jarno Trulli Toyota 1:37.540 2.148 24
11 Nick Heidfeld BMW 1:37.649 2.257 17
12 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:37.649 2.257 18
13 Rubens Barrichello Honda 1:37.776 2.384 20
14 Timo Glock Toyota 1:37.782 2.390 27
15 Sebastian Vettel STR-Ferrari 1:38.219 2.827 26
16 David Coulthard Red Bull-Renault 1:38.232 2.840 7
17 Mark Webber Red Bull-Renault 1:38.707 3.315 12
18 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 1:38.798 3.406 25
19 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 1:39.046 3.654 21
20 Takuma Sato Super Aguri-Honda 1:40.178 4.786 11
21 Anthony Davidson Super Aguri-Honda 1:40.351 4.959 14
22 Adrian Sutil Force India-Ferrari 1:41.269 5.877 5 -
Thrawn
félisten
Az ITV-n nézhető a második szabadedzés (is), még van kb 50 perc. Ha jól látom száraz a pálya.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Alonso most mondta rádión, hogy nincs kettes fokozat.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #11974 üzenetére
I think it's broken.
-
Kraptor
őstag
Jó időket futnak a ferkák keményen.
-
Thrawn
félisten
válasz D@ni88 #11977 üzenetére
Massa 6 századdal maradt csak le, és ő kemény gunival ment.
Hamilton 7 tized.Szerk: Bemelegedett a kemény gumi, egy tizedet vert Raikkonen-re.
[ Szerkesztve ]
-
laci666
senior tag
válasz Thrawn #11978 üzenetére
Hami meg lággyal ment.
Massa-nak csak össze jött az első helyASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
laci666
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
Talán mágse olyan lassú ez a Ferrari
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #11982 üzenetére
Ez nem is volt kérdés.
Na majd meglátjuk lesz-e eső, elég szép felhők vannakszerk: Bourdais-val mi van? Nincs mért ideje
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
A megbízhatósággal sem lesz gond. Kiminek az 1. edzésen ugyanis nem motorhibája volt, hanem egyszerűen kifogyott a benzinje...
-
Pompi
MODERÁTOR
Hamilton majdnem bement 35 alá...
Feel Good Inc.
-
AMD Power
titán
Az első edzésen nagyon erős volt a Ferka. De ahogy nézem LH most a 2-ikra magára talált.
-
Flashcash
Közösségépítő
Ezért lehetnek mérgesek hogy jön az eső, onnantól kezdve pedig a kipörgésgátló nélküli autóval már lutri, hogy milyen eredményt érnek el.
Eső valószínűsége:
péntek: 20%
szombat: 90%
vasárnap: 70% -
PazsitZ
addikt
válasz AMD Power #11990 üzenetére
Coultharddal mi lett?
Nem tetszik ez a szezonkezdet, jobb megbízhatóságot vártam az RB-ktől.
Ráadásul az idők se jók.
Remélem csak a teszt tipusa miatt ennyi az annyi.Jól láttam, hogy Hami a gyorskörében hibázott egy elég nagyot (asszem a 4es kanyarban)? Abban az esetben simán 34 alá mehetett volna.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
soulcube
aktív tag
Hamilton 1.
Massa 2.
Räikkonen 3.
Alonso 14.
Vettel 5. -
Thrawn
félisten
Button mit keres a 4. helyen?
Vettel az 5-en, Trulli a 6-on?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
laci666
senior tag
A hondák jól mennek megint
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
D@ni88
addikt
Hamilton valami nagy időt ment, de sztem ott valami szélárnyékos dolog volt na jólesz ez a holnap
-
AMD Power
titán
válasz PazsitZ #11991 üzenetére
Csinálták a kocsiját.
Első szabad edzés...
[I]Az edzésen rengeteg kicsúszás és pályaelhagyás történt. Az egyik leglátványosabb David Coulthard esete, aki egyenesíteni próbált, de a pályára visszatérve a kerékvető szétrobbantotta a felfüggesztését. Az autója szinte megszólalásig hasonlított az egy futammal korábbira, ahol Felipe Massával ütközött össze.
[/I]
-
AMD Power
titán
Hamilton a két Ferrari előtt Malajziában
Ezt már szeretem.
-
gV
őstag
Hamilton lágy gumin is csak alig tudott jobbat mint Massa keményen. Kár h a továbbiakban leginkább az eső gumik lesznek az autókon (valoszinüleg).
-
pH érték
aktív tag
Most találtam ki:
Malajziában jártam,
Hamiltont láttam,
Ki akart füstölni,
Szabad-e locsolni?
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest