Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz Flashcash #11400 üzenetére
10 percig folyamatosan tolná a gyors köröket mindenki
Nem tolnák folyamatosan, (ugyan miért tolnák folyamatosan az mire jó nekik?*) füstölnének egy ideig aztán mennének egy(-két) gyors kört.
Nekem okés a kvalifikációs rendszer. Valakinek unalmas volt, nekem nem.
* Egy jó pilótának egy kör elég a jó eredményhez.
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz venember83 #11386 üzenetére
Nagyon csípom a humorod vénember!
Igazad van, jobban kell figyelnem magamra, csak épp kapkodtam. Hát persze, hogy a BMW-t akartam írni.
De azért van igazság abban, hogy az élmezőnyt több csapat alkotja, jobban összerázódtak a kezdetre. Meglepő a Ferrari gyengesége, bár a versenyen szokás szerint jók lesznek. Vettel a kedvencem, megint alkotott a Toróval 2.etap: 6.hely!
Gratu Haminak!
Kubica nagyon jól ment, nagyon élvezi a kipörgésgátló hiányát. Érdemes volt felkelni.
Nem bánnám, ha olyan szabályt találnának ki, hogy érdemes legyen a tíz percet végigszáguldozni. Mondjuk, hogy az első tíz annyit tankol utánna amennyit akar, bár az sem jó. Barikából már nem lesz szalámi, hiába nézi Ross.[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
gV
őstag
Kimi már a 15., Glock +5 rajthelyes büntit kapot felatartás miatt.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz hunnylander #11402 üzenetére
Mennének, 10 percbe nem nagyon fér bele a benzinégetés. Felvezető kör/gyors kör/levezető -> kerékcsere. Ez kb. 4,5-5 perc, és mindeki tolná mert mi van ha hibázik az utolsó próbálkozásoknál. Ha nagyon kihegyeznék a benzinégetésre akkor is max. 1-2 kört mennének így, utánna pedig mindenki gyors köröket futna.
-
brownus
veterán
válasz brownus #11405 üzenetére
hmm, most nézem, hogy heikki, és nick is 1 mp belül van
1. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:26.714 6
2. Robert Kubica BMW Sauber 1:26.869 +0.155 6
3. Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:27.079 +0.365 6
4. Felipe Massa Ferrari 1:27.178 +0.464 5
5. Nick Heidfeld BMW Sauber 1:27.236 +0.522 6
6. Jarno Trulli Toyota 1:28.527 +1.813 6
7. Nico Rosberg WilliamsF1 1:28.687 +1.973 7
8. David Coulthard Red Bull Racing 1:29.041 +2.327 6
9. Timo Glock Toyota 1:29.593 +2.879 3
10. Sebastian Vettel Scuderia Toro Rosso Idő nélkül +-26.7 2 -
!Overdose!
őstag
Ezaz! Bejutott a Honda a Q2-be! Ezzel én már megelégszem egyelőre!
Jó volt látni Rosst!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
(Kolombusz)
veterán
Még csak a Q2-t láttam felvételről, de leírom az eddigi véleményeim.
Kimi
A BMW meglepetés.
Webber
Renault
Honda
Toyota -
(Kolombusz)
veterán
Kubica nem tudom mennyit bukott az utolsó szektorban, de lehet, hogy meglett volna a pole.
-
-Mike-
addikt
válasz (Kolombusz) #11415 üzenetére
2tizedet biztos.
-
Motion_Blur
félisten
Gratulálok a UPC-nek, hogy karbantartás miatt ma éjféltől nem tudom fogni az RTLKlub-ot (Székesfehérvár). Drukkolok, hogy a hétfői maúnika sóra megint legyen adás, mert ugye az a lényeg.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JJános
addikt
-
brownus
veterán
válasz Motion_Blur #11417 üzenetére
szoba antenna, vagy kábé másfél méter hosszú rezet a tv seggébe és már fogod is
-
D@ni88
addikt
hmhm.. nem tudom Iceman telitankal vagy egy gyors etappal, majd feltankolnák nyakig variációval jönne ki jobban.
mert telitankot tudja mindenki. de még az elején kéne feljönni, nehogy elhúzzanak, ezért viszont a közepes tankolás lágy gumival jönne ki jól
-
VaniliásRönk
nagyúr
Meg lehet nézni valahol neten az időmérőt? Az sem érdekel ha japánul.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Viktor77
titán
válasz VaniliásRönk #11421 üzenetére
Épp megy az RTL Klub-on (már ha tv közelben vagy).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
PazsitZ
addikt
válasz VaniliásRönk #11423 üzenetére
Gondolta, hátha beugratós kérdés.
Most már láttam és el is olvastam, mi történt Webberrel.
Nem túl nagy öröm, hogy a konkrét hibát nem tudják, csak annyit, hogy a fék szállt el.Továbbá nem túlzottan örülök, hogy már így kezdődik az év az RB-nek. Tegnap Coulthardnak füstölgetett, ma Webbernek elszállt...
Valahogy nem tud vígasztalni, hogy az évad előtti teszteken nem igazán voltak gondok, mikor most úgy tünik kezdődnek[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
AMD Power
titán
Király vagy Lewis!!!
DC is hozta azt amit elvártam tőle!
-
Motion_Blur
félisten
A holnapi versenyt szerintem simán hozza Hami, remélem Kimi 6-7. helyre be tudja hozni a Ferrarit...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #11426 üzenetére
Egy "tiszta" küzdelem meghibásodás nélkül jobb lett volna.
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #11380 üzenetére
Remek.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zolynet
veterán
de szép lesz az idei F1
Rosberg remélem hozza megint a formáját
Honda PoWa
Toyota-nak már ideje volt villantani vmit, mert már herótom volt attól a mondattól, h rengetegsok pénz ölnek a fejleszésekbe és hát majd akkor idén majd megmutatkozik az eredményekben, blabla......ugylegyen, hajránagyon szimpatikus h talán még nagyobb küzdelem lesz nemcsak a közép mezőnyben, hanem a dobogós helyezésekért is
kipörgésgátló hiánya nagyon szépen kivehető volt -> driftelő F1 autók a pályán
Life is too short to stay stock!
-
soulcube
aktív tag
Hát igen... [link]
-
Diego!
senior tag
Kubicának örültem.
-
Drizzt
nagyúr
Ténylegesen mikor kezdődik a futam holnap? 6-kor? Meg kéne fontolni felkeljek-e, mert 11-kor meg focimeccsem van.
I am having fun staying poor.
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
hunnylander
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Ha sima verseny lesz, akkor szerintem a meki be fog jönni 1-2-be, a bmw 3-4-be.
A Ferrarinál meg gondolkozzanak a maláj setupon, mert az a pálya (se) szokott feküdni...
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #11444 üzenetére
Szerintem a Ferrarik a versenyben nagyon jók lesznek. A qualifikáció lehet gyenge, de a verseny nem.
Nem lehet Meki, BMW négyes befutó!
Egy dobogós hely a Ferrarié minimum.[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
Gyusz
őstag
Sikerült ma az időmérőből élőben kb. 10 percet megnézni, aztán az álommanó győzött. Mondjuk annyira nem gond, úgyis csak felidegesítettem volna magam Kimi újabb technikai gondja miatt. Azt nem tudom, hogy mennyire reális az elképzelésem, de kiprögésgátló nélkül remélem jobban hibára lehet majd kényszeríteni a másik versenyzőt, sokkal több előzésről egyelőre nem álmodom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz JJános #11445 üzenetére
Massa azért nem nyerhet / nem lehet VB, mert olyan teljesítményt nyújtott, mint pl. a mai. A második mért körén hibázott = 4. hely = szégyen.
Kimi meg csodálnám, ha túlélné a versenyt. Akkora favágás lesz a futam....
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest