Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
Aktív témák
-
zazahoho
őstag
hali
olyan gondom van,hogy új vertex 2 ssd jól működik,de ha biosban beállítom az achi módot akkor nem indul a gép(win betöltésnél kifagy és mindig újra indul) ide módban viszont igen
,a furcsa az ,hogy előtte másik vertex 2 simán ment achi módban ,cmos reset volt már ,de nem értem most mi van? -
zazahoho
őstag
vertex 2 120 gb ssd3
vertex 2 120 gb ssd2azt szeretném kérdezni,hogy a két vertex 2 között csak a 2.5 ill. 3.5 méret a különbség?,mert én adatok alapján nem láttam más különbséget

-
zazahoho
őstag
Hali
ocz revo drive 80gb verziót nézegettem,kérdésem a következő,honnan tudhatom meg,hogy az alaplapom kompatibilis -e ?Nem találtam sem az ocz ,sem az alaplap gyártójánál erre való utalást,asrock p55deluxe lapról lenne szó. -
zazahoho
őstag
köszi ,ezt találtam meg én is,csak azt furcsállom hogy nem igen lehet róla olvasni sehol
,annyira új lenne?
így azért nehéz dönteni,vertex 2 nekem már bizonyított csak ne 50 gb-os lenne az enyém,ill felhasználók is dicsérik ,ő lenne a másik kiszemelt
még egy kérdésem lenne agility 2 és vertex 2 között mi a különbség?sebességben nem látok semmit -
zazahoho
őstag
SSDSA2M160G2HP erről az intel ssd ről nem igen találtam semmi kézzel foghatót.
valakinek nem volt hozzá szerencséje?vertex 2-t váltaná,mert az csak 50 gb-os ez pedig 160. -
zazahoho
őstag
Mushkin Callisto Deluxe MKNSSDCL60GB-DX -ról tudtok valami konkrét infót?
külföldi oldalakon vannak tesztek ,de aki esetleg vett már ilyet ,annak a véleménye érdekelne.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,a furcsa az ,hogy előtte másik vertex 2 simán ment achi módban ,cmos reset volt már ,de nem értem most mi van?
,mint mindenki a rendszer újrahangolását ,és a millió program feltelepítését utálja utána