Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Beüzemeltem a vasat, koppant az áll, mikor 8 perc alatt felment a Win7!
Nem emberi találmány 
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a program, ami megbízhatóan méri a sebességet, és az állapotról is ad némi adatot? Nézegettem már a topicot, de elvesztem

-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Nos, beraktam a mostani rendszerbe a Samu 830-as SSD-t, telepítettem a Magician-t, azt mondta, hogy a legfrissebb a firmware. Holnap akkor nincs más teendőm, mint összerakni az új hardver, benyomni az SSD-t, és rápakolni egy Windows-t? BIOS-ban az ACHI-n kívül valamit állítani? Meg utána? (nem élettartamra vonatkozóan, hanem ami létfontosságú)
#45428-at figyelembe véve.
#45430:
Okkáj, holnap már gamma lesz
Köszi. -
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem egy 64GB-os Samsung Series 830 SSD-t és egy Asrock H77 Pro4 MVP lapot. Több helyen olvastam, hogy legyen a legfrisseb a bios és a firmware. Lassan összepakolom, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudnom megállapítani az SSD firmware verzióját? Illetve amennyiben frissítésre szorul, hogy tehetem ezt meg?
Köszönöm előre is

-
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Kerestem a topicban, de nem jártam eredménnyel sajnos. Egyelőre csak tervezegtek egy apróbb konfig fejlesztést, amibe első körben egy SSD figyelne be. Könnyen lehet, hogy magában, és nem lenne alaplapváltás. Azt szeretném kérdezni, hogy ha Sata 3-as SSD-t veszek, akkor az visszafele kompatibilis lesz a Sata 2-es foglalatokkal, vagy ez így túl szép lenne elrőetervezés szempontjából? Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy méretben egy 64 gigás meghajtó elég lenne-e egy 64bites Win7 rendszerlemezéhez, úgy hogy erre csak a rendszer és programok jönnének, semmi játék illetve egyéb tárolni való(kép, videó, zene stb)?
Előre is köszi, és elnézést, ha már volt

mod:
Az előző 2 postból az jött le, hogy sata 3 kompatibilis visszafele, de azért meghagyom a kérdsét, hogy biztosra menjek

Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem emberi találmány 

És köszönöm szépen