- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
troland26 #41625 üzenetére
Itt kezdődik az okosság.
De az első oldalt is elolvashatod. -
DeFranco
nagyúr
válasz
troland26 #41625 üzenetére
Igen, de aztáne lmondták, hgoy ez normális, be fog állni egy alacsonyabb értékre, és megértettem. Igazuk volt, nem problémáztam tovább. Most figyelem, és majd meglátom, van-e ok az aggodalomra.
Neked is leírtuk (leírtam) hogy ez normális, nekem is kb. ennyit írt, amíg nap 10-20 GB körül maradsz, nincs gond. Egyelőre ennyit tudok én is, más is ennyit ír. Várj vele egy pár napot, hogy milyen ütemben ír. Be fog állni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
troland26 #41616 üzenetére
Szerintem add el... ha ennyit parázol rajta, akkor több szenvedést fog okozni, mint hasznot. Mennyi cikust bírnak ezek? 3000? 10000? Azt hiszem legyen 3000. Az, ha naponta 30GB-ot írsz rá (nem írsz rá annyit) akkor 100*128/365= 35 évig jó vagy. Ha minden nap teleírod, akkor 8 évig. Alsó hangon. De ez lehet háromszor ennyi is.
-
válasz
troland26 #41505 üzenetére
Ezeke alapvetően jó értékek, annyit lehet még tenni (mert ezekből a képekből ez nem derül ki), hogy ha most a W7 alap AHCI driver-ét használod, akkor feltelepíted az AMD Chipset driver-t, ami tartalmazza az AMD SATA Controller-t. Ha megléped ezt a dolgot, akkor arra ügyelj, hogy egyedi telepítést válassz, csak az AHCI driver-t telepítsd (az legyen bepipálva) az USB filter és egyéb driver ne, sajnos okoz gondot egyes deszkákon az USB driver.
Az AMD Chipset driver szintén linkelve van a leírásomban, ott megtalálod. -
válasz
troland26 #41499 üzenetére
EVO deszkák BIOS-ában (általában) szokott lenni SATA sebesség beállítására opció, azt kellene ellenőrizni. Leírásomban is szerepel egy EVO, ott láthatod, hogy milyen opciót keress a BIOS-ban.
Nem olvastam vissza, nem tudom milyen SSD-ről van szó, de ha SandForce-os, akkor All 0x00-ban mérj, ez is megtalálható a leírásomban.Peddy789 - fenti link számodra is nyújthat segítséget a telepítésben.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest