Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
És miért hagyták ott
a játék közel sincs játszhatatlan formában szerintem.
az, hogy a szerencse meg nem melléjük állt vagy nem tudom mi miatt hagyták abba az más kérdés, de pusztán ezért abbahagyni, ha érdekel? Felesleges nekik megvenni a 16-t ott is ez lesz velük akkor. Vagy pedig kevesebbet kell játszani és nem unjátok meg 2 hét alatt meg nem kúrjátok fel magatokat teljesen vele. Én nem toltam napi szinten 10 meccseket, volt, sőt inkább úgy van, hogy hétvégén játszom inkább vagy ha olyan kupa van akkor hét közben, de nem is basz szét az ideg a játék miatt. Max a sok retardált játékos miatt akik világtalan gólokkal nyernek, de ezen egy játék sem fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Portal 2
- Minecraft
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a játék közel sincs játszhatatlan formában szerintem.
az, hogy a szerencse meg nem melléjük állt vagy nem tudom mi miatt hagyták abba az más kérdés, de pusztán ezért abbahagyni, ha érdekel? Felesleges nekik megvenni a 16-t ott is ez lesz velük akkor. Vagy pedig kevesebbet kell játszani és nem unjátok meg 2 hét alatt meg nem kúrjátok fel magatokat teljesen vele. Én nem toltam napi szinten 10 meccseket, volt, sőt inkább úgy van, hogy hétvégén játszom inkább vagy ha olyan kupa van akkor hét közben, de nem is basz szét az ideg a játék miatt. Max a sok retardált játékos miatt akik világtalan gólokkal nyernek, de ezen egy játék sem fog segíteni.