- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok megszökni
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.
Őszintén a Fedora-val való szimpatizálásom egyik oka, hogy hallottam, hogy a Fedora projekt alól kerülnek ki a Red Hat fejlesztők. És akkor már gondoltam egyszer csak el jutok arra a szintre ahol már akár a rendszerbe is komolyabban bele tudok nyúlni. Illetve tetszik az ötlet, hogy a lehető legtöbb dolog nyílt forráskódú. Azaz ha lesz valaha elég tudásom akár bele is tudok majd piszkálni anélkül, hogy tönkre vágjam az egész rendszert. Budapest bérlet sajnos nem érvényes olyan messzire
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Linuxon alatt lenne a virtualizálás, amíg nincs javítva a hiba/nem veszek új telefont. A telefonból akut is ki kell szednem a Micro SD kártya kiszedéséhez és nem valami szupergyors telefonom van. Vagy 5 perc a boot. Szerinted megéri üzleti laptopot venni amíg tanuló vagyok. A hordozhatóság nem a legfontosabb szempont.