Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
usztam egyet viz alatt, mi jött szembe? egy csomó szines hal!!! elalélok azonnal.
játszottam már pár gaméval, de ilyet még egyben sem pipáltam. nemelég, hogy a víz élethű még halak is uszkálnak benne, és azok a sziklák! nem merek kiuszni a nyilt vizre, hátha jönnek a cápák!! Itt már minden elképzelhető!!
Megkockáztatom: ez a játék egy jó videókarival lepipál mindent, a grafikája legalábbis tuti. és jön a kettő!! min igény: 6800 ultra SLI ?? -
popey37
addikt
válasz
DonElvis
üzenetére
én már ötödször játszom végig. első legkönnyebb, azután a legnehezebb fokozaton. most lett meg az uj karim, kiprobáltam vele, és nem tudom letenni.
HDR 7-tel olyan grafikája van, hogy a szemem guvadt ki a gyönyörüségtől.az elején csak mászkáltam össze-vissza miután kinyirtam a pályán mindenkit és nézelődtem. az előző kari 9800 pro volt, az uj 10x jobb -
popey37
addikt
hali az a gondom, hogy a far cry tesztben nem tudom bekapcwolni a pixel shadert van valakinek ötlete?? konfig az adatoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest