Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Az biztos.
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.
Csak a black rider és blackbird van használatban most. A BOS festés gyűjteményemre is büszke vagyok, de még az se néz ki ilyen jól mint ez a kettő.Ja, hogy valami on is legyen, szereztem egy Ultracite Gatling Laser-t, ezt legendary verzióban csak a purveyor dobja loot táblán még nincs rajta, és papíron több dps-t tol mint a .50cal gépágyúm, de érezhetően nem működik az armor penetration az ilyen energia fegyvereken, ezt remélem idővel majd fixelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Atomból megvettem az American Patriot, Mothman, Black rider (skin), Nukashine, Garrahan paint jobokat és most a Blackbird is. De ezzel most már leállok, így is szeretek mindenféle PA szettet az inventorymban tartani de hát olyan súlya van.