- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
Bizony, ha az elejétől kezdve ilyen rugalmas lett volna a kereskedés, az sokaknak megkönnyítette volna a játékot. Kupakot meg kb. tényleg a legegyszerűbb farmolni. Szerintem NPC-k nem nagyon lesznek, max. robotok, mint most a Pioneerek.
Wild appalachia lassan befejeződik itt a nyári program.
Summer will bring another series of major updates to Fallout 76, including Nuclear Winter - an entirely new way to play that changes the rules of the wasteland.
New Game Mode: Nuclear Winter – An entirely new way to play Fallout 76, completely changing the rules of the Wasteland.
New Vault Raids: Vaults 96 and 94 Opening – For our most seasoned players, test your strength in all new high-level group Vault Raids.
New Feature: Legendary Players – An all-new prestige system will allow players above level 50 to become Legendary, resetting their characters with all new more powerful abilities.A nukeláris télre kíváncsi leszek, szerintem valami hardcore PVE mód lehet. Ez lesz a harmadik mód, a survival után.
Vault Raideket régóta várom, talán végre ezek igazi kihívást nyújtanak majd, még azoknak is akiknek már nincs hova fejlődni gear terén.
A prestige system megintcsak érdekes lehet, most 364-es szinten vagyok, meg van 40 elköltetlen pontom, ha ezeket majd fel lehet használni más, esetleg jobb perkekre, mindjárt van értelme fejlődni a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest