Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoja
tag
válasz
classic B
üzenetére
Én ezen teljesen kivagyok. Most már több mint egy hónapja le vagyok tiltva a Marketplace-ről. Többször kértem ellenőrzést, nem történt lóf*** sem... Most megjött ez a választós link, hogy testreszabott vagy generikus Marketplace élményt szeretnék, mondom hurrá, talán valamit csináltak. Kérem a testreszabottat, az eredmény ugyanaz a letiltott státusz értesítés. Megnyitom újra a választópanelt, mondom akkor legyen generikus, próbáljuk ki, mire jó, emailen fognak érkezni az üzenetek, mondom oké. Tök jó, látom a hirdetéseket (az adásvételi csoportok kivételével), gyorsan fel is töltök egy sajátot, nézzük, hogy működik. A végén meg kell erősíteni az email címem, kapom a mailt, kattintok, majd bejön a letiltós oldal megint... Viszont! Egy kicsit másként néz ki, itt leírják, hogy gyanús tevékenység miatt van letiltva, de kérhetem a felülvizsgálatot. Uccu, végigkattintgatom, jelzem nekik hogy nem csináltam semmit, jön a mail, hogy nyitnak rá egy esetet, majd tájékoztatnak az eredményéről. 2 mp-en belül jön még egy mail, hogy megvizsgálták (gondolom script check), a panaszom jogos, a fiókot visszaállítátták! Éljen
Megyek is fel az oldalra, rányomok a Marketplace menüpontra és....... ki lehet találni, mit látok itt.Szóval részemről ez az egész csak azt erősíti, hogy a kódjuk továbbra is szar, és azt se látják át, milyen változtatásuk mit okoz. Szóval akinek jelenleg nincs már Marketplace elérése, az a fentiek alapján szerintem forever temetheti az egészet. Abban sem vagyok biztos, hogy egy új fiók nyitása megoldást jelent-e, mert bármikor elszaródhat ott is minden. Van olyan ismerősöm, aki soha semmit nem adott el, nem is vett itt semmit, csak nézegetni szokta a kínálatot, mégis letiltotta a scriptjük a Marketplace hozzáférését. A Redditen olvastam olyan ellenőrzött felhasználóról, akinek van support elérése a FB-hoz (havidíjat fizet, cserébe ellenőrzött személyi adatai vannak, és kap támogatást, ha gondja van). Az elmúlt fél évben 5x javították neki a Marketplace-t, 5x romlott el újra, legtöbbször pár órán belül. Teljesen reménytelen az egész...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megyek is fel az oldalra, rányomok a Marketplace menüpontra és....... ki lehet találni, mit látok itt.

krizmo_