Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
kar, hogy ps3 only.kezdtem orulni

-
P326
csendes tag
Hello!
Én még nem játszottam a F1 Championship Edition-nal de fontolom hogy megveszem!
Csak azt szeretném tudni hogy a karrier módban te inditasz egy személyt(aki ismeretlen) vagy választani kell egy pilotát? Meg egy szezonig megy vagy több szezonon át? Illetve át e lehet menni más autókhoz versenyzőnek? Meg még az összes karrierrel való információkat kérnék!
Köszönettel:
P326 -
Sundesz
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ez volt az egyik első játék, amit a PS3 mellé beszereztem. Eleve imádom az F1-et, szerintem nagyon korrekt kis arcade-sim keverék lett ez. Joy-al kicsit szokni kell az irányítást, de nem vészes. Kormánnyal én is kiváncsi vagyok, hogy milyen lenne. Egyébként a játék ugyan az, mint a PSP-s F1 06 (gondolom a PS2-es F1 06 is akkor), azzal rengeteget játszottam és nagyon bejött már akkor is. Multi jöhet minden mennyiségben.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Senki nem játszik már ezzel..?

-
HartgeH3-2.8
addikt
"F1 Championship Edition" PlayStation 3
Sziasztok!
Ebben a remek játékban szerettem volna "topicot" találni de úgy látom nincs..
Én nemrég kezdtem el a PlayStation 3 világban nézelődni és meg is sikerült szereznem ezt a szuper játékot.Ahogy sajnos vettem is észre ha "emberi" ellenfelek ellen játszom neten akkor simán kilöknek de szerencsére van aki korrekten nyomja.(Kár hogy nincs +csinálva a usereknél is hogy ne tudják kilökni egymást, szerintem nagyon jó lenne és a versenyzés élményét nem rontaná el..így viszont sok versenyt igen.Na mindegy.
Keresnék olyan emberkéket akik ezzel játszanak szeretnének néha egy jó versenyt lenyomni esetleg ha van rá igény akkor kis bajnokságokat is csinálni.
Én személy szerint "hely" hiányában Joy-al játszom nem tudom ez a kormányosokkal szemben mennyire hátrány de én úgy érzem igy PS3-ban ez nem gond.Gondolom a többit majd a hsz-ekben..
Super Aguri F1 Team (Sato) foglalt

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egyéni arckép OFF
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest