Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Újabb kérdésem lenne, legördülőben kiválasztok egy elemet (pl: Bp, Győr, Debrecen), amihez egy újabb legördülő van kapcsolva (ha Bp. van kiválasztva akkor kerületeket lehet választani I., II., III..., Győrnél városrészeket), tehát így két szintű. Viszont lenne egy harmadik legördülő is, ami szintén a városokhoz lenne kötve azaz, ha Bp van kiválasztva akkor pl a budapesti vízfolyásokat (pl. Duna, Rákospatak, Ördögárok) lehetne abban kiválasztani. Két legördülőt nem tudtam egyszerre egyre rákapcsolni. Ezt hogyan lehet megcsinálni?
Remélem érthetően írtam. -
MrChris
nagyúr
Legördülő listát szeretném szűkíteni a már szerepelt elemeket eltávolítva. Például település listából kiválasztom Bp 1. kerületet akkor a következő sorban a legördülőben már ne lehessen ezt választani. Ha meg BP 1. kerület helyett egy másik települést választok akkor az visszakerüljön a választhatók közé. Tehát a legördülőnek minden eleme csak egyszer szerepelhet. Ezt hogyan lehet megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Erre nem jöttem volna rá.