Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Amióta fent van, szemmel láthatóan gyorsabban merül!
-
-
zoo8800
veterán
Felraktam. Semmi változást nem vettem észre, ránézésre minden ugyanolyan. Pár új AI funkció biztos van...
-
tms+
senior tag
"Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre"
Az S22 szériára már tegnap óta itthon is elérhető, szóval nem érkezik, mert már megérkezett.
"A Samsung folyamatosan frissíti a csúcsmodelleket, az S25, S24 és S23-as modelleket már letudta, ... "
És nem csak a csúcsok kapták meg, mert már elérhető az A56, 55, 54, 36, 35, 34, 26, 25 mobilokra is itthon.
-
-
janeszgol
félisten
Elégedett vagyok a frissítési metódussal. Jobb, mint a One UI7-nél. Engem az sem zavar, ha a nagy dolgok a One UI egy köztes (most 8.5) verziójával jönnek majd az S26 szériával.
Viszont android 16, annak minden elemével. -
cs.zs.
veterán
Úgy tűnik hogy a napokban mindenre megjön, ami megkaphatja.
Tegnap este a kis A25 5G 8/256GB-ra is megjött.
Amekkora hírverése volt annak, hogy az Android 15 mekkora istencsászár, és nem baj ha késik mert húde...
jó gyorsan leváltják. (vagy csak továbbfejlesztik?) -
GreatL
őstag
Tegnap már feltelepítettem. Ez az utolsó android rá? Remélem még 4 évig használható telefon marad. Nálam rekorder az S22+, eddig egy kacat sem bírta ki, jellemzően Xiaomik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi