Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz
Csocsesz75 #871 üzenetére
Én akkor jártam így, mikor ki akartam próbálni a csak QR kóddal történő belépést, a SmartBank visszajelzett, hogy sikerült, majd utána az adott gépen nem ment egyik böngészőben sem, mindenhol a 24 órás tiltást írta.
Felhívtam az OTPdirektet, hogy vegyék le a tiltást. Meglepetésemre a hölgy közölte, hogy Ő a rendszerben 0 sikertelen belépési kísérletet lát, így nem tud mit levenni, az OTP direkt azonosító biztosan nincs tiltva.Nem hagyott nyugodni, így a hívás után beléptem a laptopról egyedi azonosítóval és beengedett.
A számítógép továbbra sem engedett be, szerintem 24 órára fel van függesztve az azonosítóm.
Ami furcsa, hogy mások OTPdirekt szerződésére is azt írta az adott gép, több böngészőben is.Ezek után megpróbáltam a laptopon elsőre saját azonosítóval, utána csak QRkóddal belépni.
S a csak QR kód belépés után mindenkinek a 24 órás tiltást írt.
Egy böngészési előzmények törlése után azonosító+jelszó kombóval, mind asztali mind laptop újra beengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háború Izraelben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Xiaomi 10W töltő nem használt