Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Működik!

Ezt most a barciról írom. Igaz, h nincs bent a házban, de síkegyenesre beállítottam! Ennek most tök örülök, este 6 óta nem tudtam felbootolni egy windowst
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudod mit vettem most észre?
A merevítő ferdén áll rajta, az egyik oldalon jóval távolabb van a fém a laptól, mint a másikon. Ez baj szted?
mod: pedig azon az oldalon, ahol távolabb van, már nem tudok húzni fogóval sem az anyán... (mármint a merevítő-rögzítő anyán)
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
Húha!!
Csöppet görbe a lap
-
Toness
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Ehez a művelethez pedig mindenképpen ki kell venned az egészet, én is cseréltem procit 1700+ -ról 2600+ mobil bartonra, az elsőn már meg voltak gyalázva nagyon a tappancsok az újon meg zsírak voltak, ez egyből működött is, a régi viszont a cserélt tappancsokkal nem mindig ment, trükközni kellett a csavarással.
Miután becsavarod, a talpat végignyomkodod jó erősen? -
Toness
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jah, csak NF7-S 2.0-nak azért illik felismerni egy 2500+ Bartont még az alap biossal is, de akkor is csak az lehetne a baj hogy nem úgy írja ki a nevét a postscreenen ahogy kéne vagy kevesebben hajtja meg a procit
[Szerkesztve] -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az én biosom kb 1 hónapos lehet, Abit oldaláról szedtem.
Merlin bios nem jött be, nemvolt nyomtatóport, pedig az kell
-
Toness
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biosnak semmi köze hozzá, igen alap bios volt egyébként még akkor.
A lap görbülése és a lábak nem illeszkedése okozza a problémát, tudom met én is szenvedtem vele hetekig
-
Toness
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Vicces mert nekem is volt a szirénázás meg a nem indulás, az a gond hogy a csavarokat nagyon ráhúztad és rosszul, szerintem nem áll egyenesen a leszorító és ezért meggörbíti a lapot, próbáld úgy csavarozni hogy egyik oldalon becsavarod a két csavart hogy egy szintben legyenek (ne legyen lejjebb, hanem szépen egyenesen álljon a leszorító) és utána a másik oldalon is a két csavart, icipicit esetleg utána ráhúzol mindegyikre de fontos hogy ne fogóval hanem csak kézzel és csak annyira hogy épp megálljon. Sikeres csvargatást
Én is szenvedtem vele hetekig mire rájöttem a technikájára a dolognak. Ja és utána még mindig nyomkodd meg a borda talpát minden oldalon hogy a lábak véletlenül se lógjanak ki a socketból. -
A_ScHuLcZ
addikt
Akkor elképzelhető, hogy nincs eléggé ráhúzva?
Féltem jobban meghúzni, így is már azthittem, hogy esetleg attól van, hogy nagyon ráhuzattam.
Ha jól emléxem, mielőtt visszaraktam a házba, még 1 kicsit húztam a toweren. Tehát akkor működött, mikor nem volt annyira ráhúzva... Az előbb pedig a házban meglazítottam, mire túlmelegedést jelző szirénával leállt a gép rögtön indulás után... -
Toness
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Hehe, ugyanez a hiba volt nálam is, a silent tower miatt van, elképzelhető hogy kicsit g9rbíti a lapot. Amikor rárakod a bordát a procira és már be van csavarozva akkor nyomkodd rá minden sarkánál mert tutira kilógnak a slotbóé a lábak, nézd végig hogy minden láb illeszkedik e és a lap ne legyen meggörbülve úgy csavarozd, de azért szoros legyen. Ezt persze csak úgy tudod megcsinálni ha kezedben a lap és úgy szereled fel a bordát.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Másnak sincs 5lete?

-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az sem megoldás

-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Áá már most semmi kedvem visszadobni a régit, este 6 óta ezzel szenvedek és már baromira unom

-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy frissítsem, ha be se indul?

Egyébként már ment vele, de mondom, utána nem csináltam vele semmit, csak visszaraktam a házba, és úgy már nem... -
A_ScHuLcZ
addikt
Hi!
Szóval a helyzet az, hogy ma vettem az athlon procim helyett egy bartont. Az alaplap NF7-S, silenttower procihűtő van rajta, amiről tudni kell, hogy nagyon nehéz fel vagy leszerelni... (tápot és vga-t, memókat minimum ki kell venni hozzá)
Hazajöttem, gép szét, új proci berak, gép össze, nem megy...
Ezt úgy kell érteni, hogy elindul, de nem csinál semmit, nincs bootsíphang, világít a winyóled, és nem csinál semmi mást. Még ha kiveszem a memókat, akkorsem jelez sípolással... Mintha nem lenne benne proci!
Na akkor gép újra szét, és mostmár szétszedett állapotban kísérleteztem vele tovább: új proci ki, régi vissza, megy...
Régi proci ki, barton vissza, megy...
Gép összerak, nemmegy... (uaz a hiba)
Vki magyarázza meg mert nem értem!!

Sürgős!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- DOOM - The Dark Ages
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Warships
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és akkor utána talán már nyugodtan szerelgetheted a hűtőt.

de ha stabilan rögzítetted akkor nem mozdulhat el. Ugye most nem görbe a lap?

Úgysem tucc mást, akkor meg mit izélsz?