Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Cseréltem picit a konfigot, i3 9100f 4.2ghz, gtx 1070, ddr4 ram. És igen, így már elég stabil a Mario Odyssey kb hozza az 50-60fpst (persze miután betöltötte a shader-t) ami még fontos hogy az early access-el kell próbálni a játékokat Yuzuval. Most az Astral Chain-t szeretném működésre bírni, a 60fps-el patchel megy is egész szépen, néhány grafikai bug itt ott de teljesen játszható-lenne ha random nem dobna ki az asztalra hiba üzenet nélkül, erre még nem jöttem rá mi miatt van. Pedig az is simán végigjátszható sebességgel menne.
-
szika87
aktív tag
Közbe felidegesítettem magam és úgy döntöttem váltok 9. generációs intelre
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elképesztő hogy már egy sima i3-as cpu is olyan értékeket hoz, mint az én OC-zott régi i5-ösöm. Sajnos próbáltam mindent ahogy leírtál de csak nem jó, közbe rájöttem hogy közrejátszott az is h néha van egy kis cpu "throttling"-om, ami kb sehol se jön de most ezeknél az emulátoros játékoknál igen, emiatt ugrált a szorzó össze vissza ezért voltak az fps leesések. Visszább vettem a ghz-et 4.3-ra így jó nincs ugrálás, és hoz egy stabil 25fps-t de pl nagyobb terület megjelenítésnél leesik 15-re, így számomra még játszhatatlan, marad a cemu míg ezt a yuzut hegesztik