- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Ez vastagon nem igaz mert minden frissítés idő előtt kijött és gyakorlatilag szinte hibátlanul. Amennyiben mégis volt valami pár napon belül jött a javítás. Azért valótlant ne állítsunk. Van még a családban U11 előnyt élvez az S szériás samuval szemben. Még mindig egy HTC mint a sok egyforma dzsunka szutyok horror áron. Miért kell előre temetni csupán azért mert régen is ez volt a divat.
-
doooo
veterán
Hát azért annyira nem szuper telcsi...
Elég komoly problémái vannak. Amikben meg elég jó, abban más konkurensek is jók, és ez a HTC is simán megütheti azt a szintet (persze a tesztekből fog mindez kiderülni).
A frissítésekről meg annyit, hogy 2-3 hónapja Android 12-vel jött a Lite. Ami már eleve hátrány, még ha azóta frissült is 13-ra (hisz így máris kilőve egy főverzió). -
janeszgol
félisten
A Xiaomi 13 Lite egy baromi jó telefon. Ahogy a többi 13-as Xiaomi is, de a Lite egy szuper telcsi. Kamerában hozza majd ezt a szintet a HTC?
A Xiaomi is fog frissíteni. Nála biztosabbnak gondolom a frissítést, hiszen állítólag ez a HTC már nem az a HTC mint régen. (Mondjuk akkor sem volt kiugró supportban.) -
mjani1172
addikt
Jó lenne valami teszt.Nem tűnik rossznak.
-
KosztaZ
friss újonc
"ajándékba ad mellé a gyártó egy szerintük 30 eurót érő Bluetooth headsetet is"
Én kb fél éve vettem HTC headsetet (HTC True Wireless Earbuds Plus E-mo1) kb. 60 euróért. A HTC jelenleg 84 eurót kér érte, de én úgy gondolom, hogy azt a pénzt is megéri. Zseniális. Egy 30 eurós headset biztosan sokmindenben alulmarad, valószínűleg nincs ANC+ENC, hangminőségben remélhetőleg hasonló szintet hoz.
Ami a telefont illeti, ugyanaz a lapka dolgozik benne, mint a Xiaomi 13 Lite-ban. Az körülbelül 400 eurótól indul, ez pedig 569. Viszont én úgy gondolom, hogy megéri a felárat a HTC. Ez a nagyjából 62.000 forint különbség tartalmaz a HTC javára egy TWS fülhallgatót, de itt még van pár előnye a HTC-nek:+4GB RAM
Újabb Android főverzió
Vezeték nélküli töltés
Vezeték nélküli fordított töltés
+100mAh
Vízállóság
Erősebb üveg (Gorilla Glass Victus)
+ 0.15 inch
MicroSD bővíthetőség
Elvileg jobb kamera
Jack csatlakozó
WiFi 6E támogatás
USB C 3.0Nagyon más telefon meg nincs Snapdragon 7 Gen 1-gyel, amivel össze lehetne hasonlítani. Ez jó vételnek tűnik.
-
thboxx
aktív tag
A 2 h*ki kamera helyett ha raktak volna bele akár egy gyengébb teléset, az év egyik legjobb ajánlata lehetne...
-
janeszgol
félisten
Ezt ebbe a videóba néztem bele: [link]
Tényleg elég vastag a káva oldalt is. Én egy másik topikban leírtam, hogy szerintem az oldalt lefolyó kijelző a legszebb, legjobb fogású, ám használatnál inkább bosszús.
Lehet inkább ezeket az otromba kávákat választanám.A teló amúgy szép. Ennek jól áll a fehér, de a kávébarna is szép. Zöldben is el tudnám képzelni. Ha nálunk is megáll 230k alatt, és a tesztek azt mutatják, hogy jó teló, akkor már csak a supporton marad a kérdőjel, illetve ajánlható lesz annak, aki unja a megszokott márkákat.
-
babkukta
senior tag
Lehet gonosz vagyok, de nagyon vastagok azok a kávák...
az alsó még így képen is gáz, de "hands on" videókat megnézve azonnal lejön, hogy a képeken sem a valós arány jön át a körbe ölelő kávát illetően. Konkrétan mintha vissza mentünk volna 2-3 évvel.
Azt hittem a HTC ütősebb telefonnal rukkol elő
-
Koris
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #1 üzenetére
Sokszor eltemették,de nem találtak holttestet
Amúgy nekem most is Desire 22 Pro-m van,és imádom a hangszórót kivéve. -
LyonnaisFan1
őstag
Ezek meg elnek?
A tesztre kivancsi leszek majd, ha hozzatok is eljut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest