Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz wollnerd #36422 üzenetére

    "Hogyan is kéne használni a Shield cell bank-o(ka)t?
    Ugyebár a probléma velük: a hihetetlen hőtermelésük"

    Az SCB használatához kötelező fejlesztés a "specialised" tuning. Akár már egyes szinten is jelentős a javulás, de hármason(mert jelenleg ez a max) viszont már nagyjából ki is küszöbölődik a probléma(a bétában már négyes is volt, de kivették). Értelemszerűen ügyeljünk rá, hogy soha ne egy már eleve 99 fokos állapotra indítsuk rá a töltetet, hanem lehetőség szerint nyugalmi, vagy a közeli stádiumban. Valamivel még akkor is túl fogja ugrani a százat, de az már nem vészes, annyit már simán kibír az a hajó. E nélkül a fejlesztés nélkül azonban a harmadik-negyedik töltet után már könnyen felcsendülhet a "modul malfunkcion" kezdetű kuplé.
    Az újaknak rossz hír az, hogy ezt a receptet kizárólag Lori nénénk ismeri, és mivel ő Shirarta Dezhra-ban lakik, ezt a szolgáltatást csak azok vehetik igénybe, akik valamiből Elite fokozatot értek el. A jó hír viszont az, hogy bármilyen bóvli oklevelet is elfogadnak, akár még egy gagyi elite explorer fecnivel is beérik(Fed szájhősöknél alapszabály, hogy ha valamit nem tudsz elérni, azt szóld le) :B
    A másik dolog(amiben egyébként jól választottál), a "B"-s SCB ugyan valamivel kevesebbet tölt vissza mint az "A"-s, de több töltet van benne, tehát összességében mégis nagyobb a visszatöltés, de ami még ennél is fontosabb, lényegesen kisebb a hőtermelése. Cserébe viszont lényegesen nehezebb az "A" változatnál(akár már egy db 7B-s modul felrakásánál is látványosan csökken a sebességünk, a Corvettemmel pl 4-5 m/s a lassulás, és ezzel együtt az agilitás is csökken), de sztem ennyit mindenképp megér a dolog.

    "SCB-ok nem valami olyannyira hatékonyak mint gondoltam. Ha a pajzsom veszített egy kört, akkor SCB egy lövedéke még nem állítja vissza (egyből) a 3. kört,"
    -
    Ez nagyban függ attól, hogy milyen SB tuningot használsz. Itt jön ki az augmented változat igazi előnye. A heavy duty ugyan sokkal nagyobb strange-t eredményez, de ha az egyszer lefogy, akkor az le van fogyva. :K Ezzel szemben az augmented viszonylag jól visszatölthető. Persze ha egy rakás SB van fönt a hajón, az már egy nagy hordónyi shield, azt már egy-egy vödörrel nem lehet teleönteni, de egy karika közelítőleg majdnem visszanyeri a régi fényét.
    Egy tanács: nem kell megvárni azt a helyzetet, amikor a pajzs már a végét járja, ha a középső kör már vékonyodik, akkor egy nyugalmas szituációt kivárva töltsünk rá.

    okyoky - " Orientcx kollega (ha megengedi, h. így szólítsam) kedvcsinálása okán és is Fed szájhőssé szeretnék válni"

    Naná hogy megengedem, direkt megtisztelsz vele, és örömmel látunk a Fedvidéki Háry klubban :)

    "egy igazi Fed szájhős a hazudozásai mértékéről is tud hazudozni"

    Látom, ismered a klub alapszabályzatát :D

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák