Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Cooper911 #36299 üzenetére

    ""mivel egy frakció több rendszerben is előfordul ezért végképp nem értem minek kellene az origóra visszatérni hogy kapjak pénzt, reputációt, befolyást."
    Ez modnjuk jogos. Sőt az Interstallar agency is megoldhatná némi jutalékért."

    Az elejétől kezdve erről beszélek:D Szakadok. Tényleg én nem tudok fogalmazni akkor.

    "Már sokszor leírtuk, azért ilyenek egyes dolgok amilyenek mert az ED-nek az 1984-es Elite az alapja, annak úgymond a remakeje. És ezt is ugyanaz a faszi állmodta meg mint a régit. Rengeteg dolgot át lehetne dolgozni rajta, lehetne banki tranzakció meg 8 bejárat a coriolison, sőt a külsején is le lehetne szállni de akkor az már nem Elite Dangerous lenne, hanem JóskaPista űrballadája. "

    Példa 1.: Mortal Kombat sorozat, 25 év alatt olyan mechanikai változásokon ment keresztül amit nem lehet leírni 3 mondatban. Semmit nem veszített az értékéből és még mindenki Mortal Kombat-nak tartja.

    Nem dizájnbeli fejlődésről beszélek hanem játékmechanikairól, és igen, ez egy remake. És már régebben is leírtam a commodore nem érv a mechanikai átgondolatlanságokra és az üresjáratokra.

    @Duvi: Nagyon szépen kérlek, ha nem neked írok, akkor ne vedd már magadra a hozzászólásomat. Ez járható út? Képzeld, eszembe se jutottál amikor a laptopos megjegyzésemet írtam;)

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák