Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    válasz Döglött Róka #36293 üzenetére

    Én nem akartam ebbe belefolyni de azért mondanék pár dolgot.

    Sok dolog nem tetszik neked ebben a játékban. Oké. Értjük. De attól, hogy itt kisírod magad azoknak akiknek tetszik attól mi változik? Írj az FDEV-nek hogy min változtassanak, ha elég sok embertől megkapják az infót akkor megváltoztatják.

    Már sokszor leírtuk, azért ilyenek egyes dolgok amilyenek mert az ED-nek az 1984-es Elite az alapja, annak úgymond a remakeje. És ezt is ugyanaz a faszi állmodta meg mint a régit. Rengeteg dolgot át lehetne dolgozni rajta, lehetne banki tranzakció meg 8 bejárat a coriolison, sőt a külsején is le lehetne szállni de akkor az már nem Elite Dangerous lenne, hanem JóskaPista űrballadája. Ez a játék azért ilyen mert azoknak készült akik anno ismerték az Elite-et. Persze mára több olyan játékos van akik nem ismerték, ők vagy elfogadják ezeket a dolgait a játéknak vagy játszanak mással. Esetleg konstruktív javaslatot tesznek a fejlesztőknek. Ez a repetativ dolog is amiatt van benne mert olyan mint a régi. Jön az új Megaman, ugyanolyan ge.i lesz mint a régi, csak szebb grafikával. Lehetne benne Qucksave mert ma már sok játékban van, de nem lesz mert akkor már nem Megaman lenne.

    Kedvencem amikor jönnek azzal, hogy milyen hülyeség hogy egy limpet 1T amikor manapság egy drón milyen könnyú. Na akkor tegyük ki azt a drónt az abszolút 0 fokba aztán nézzük hogy hoz vissza egy kavicsot a kis ventillátoraival.

    "2 éve ez a játék unalmasabb volt a korszakalkotóan értelmetlen Microsoft Train Simulatornál, 1 órára jutott max 10 percnyi érdekesség. Hála égnek fejlődik és gyorsul folyamatosan.:)"
    Na látod ez is egy remek példa. Ne tudd meg hányszor futottam neki az MSTS ben az Orientcx Expresses küldetésnek. És nem volt számomra unalmas. Másnak az volt hát az játszott mást. Aztán amikor sokadszorra sem sikerült nem sírtam tele fórumokat hogy miért nincs rásegítő rakéta a gőzmozdonyon hanem játszottam mással.

    "mivel egy frakció több rendszerben is előfordul ezért végképp nem értem minek kellene az origóra visszatérni hogy kapjak pénzt, reputációt, befolyást."
    Ez modnjuk jogos. Sőt az Interstallar agency is megoldhatná némi jutalékért.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák