Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz grHawk #36279 üzenetére

    Mielőtt mindenki nekemesik. Kedvelem ezt a játékot és csak azért nem tolom folyamatosan, mert szándékosan lassítva van a tartalomhiány végett. Ezért félévente szedem csak elő, megnézem az "újításokat" (értsd a dizájnerek körülnéztek a piacon hogy néz ki egy modern MMO) és van aminek örül az ember van ami még mindig fájdalmas. Lásd hogy azzal húzzák az időt hogy nincs banki tranzakció (világ vicce egy jövőben játszódó realisztikusnak kikiáltott "szimulátorban"). Másik kedvencem az 500KLs utazások rendszeren belül.

    Ezek primitív játékmechanikai megoldások amiknek közük nincsen ahhoz, hogy hogyan épül fel a játék művészeti világa.

    @Duvi: Értem hogy neked valamilyen belső késztetés miatt védened kell a kedvencedet de ne jöjjünk már olyan baromságokkal hogy ez nem az én játékom! Nem ismerjük egymást ezért ne is ítélkezzünk feleslegesen, mert ilyen szép mondatokat én is tudok írni mint látod:)

    Elnézést, hogy néha leírom ami nem tetszik, van ilyen. Nem kötelező egyetérteni vele de ne a személyemet támadjátok már miatta (önigazolást keresel, nem a te játékod, etc)

    De hogy jót is mondjak, a Chieftain nagyon jó lett, ahogy az Engineeringnél is rájöttek végre, hogy nem szerencsekerekezni utaz az ember több száz fényévet. Már csak arra kellene rájönni, hogy a remote engineeringre minden plan alap kéne hogy legyen.

    @cinemazealot: tudom;) De így mindenki értette mire gondolok.

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák