Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • to.ca

    tag

    válasz Andie #35958 üzenetére

    Ha nem vagy egy harcos típus, akkor miért a Viper?
    Általános célra megfelelőbb a Cobra, elsősorban a 3 db 4-es modulhely miatt. Kicsit gyorsabb, és nagyobbat ugrik, mint a Viper, de itt nincs szignifikáns különbség, mint ahogy a fegyver- és utility-mountoknál sincs, tökugyanaz.
    Ugyanakkor a Viper-nek erősebb a pajzsa (227 vs 124 MJ), ami nem kis különbség, de ennek harcban veszed hasznát igazán.
    Harcba bocsátkozni okosan kell. Először is: amíg nincs kellő tapasztalatod, kerüld a pvp-t!
    Le kell csekkolni előre az ellenfelet, ha a hajótípus, és a pilóta tapasztalata nem túl magas számodra, akkor nyugodtan állj bele a konfliktusba! Ha reménytelen a helyzet, akkor pedig lépj le.
    Egy A-ra fittelt Cobra sok mindenkivel versenyképes, és a játék általában nem generál neked a saját harci rangodhoz képest túl erős gépi ellenfelet.
    A harcot pedig gyakorolni kell, nézz meg előtte néhány videót erről (itt is találsz ilyeneket), mert el kell sajátítani az alapvető manővereket (fel- le- és oldal thrusterek használata, tolatás, esetleg FA-OFF, de az már expert fokozat :D ) aztán irány a RES (a hazardous-t egyelőre kerüld, mert ott nincs rendőr)!
    A low hamar kevés lesz, a high-ben pedig eleinte támaszkodj a zsarukra, csak azt a hajót támadd meg, amelyiket mát gyűrik a yardok is.

    load"elite",8,1

Új hozzászólás Aktív témák