Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Menthirist #1070 üzenetére

    ne haragudj, de ne add már az értetlent. ennél te jobban látod a dolgokat. untat, ezt tudod mondani fél évvel a megjelenés előtt, egy a teljes játék töredékét tartalmazó betára? amit hetente peccselnek, és a megjelenésik majd kerül még bele új tartalom? valamennyi?

    ne viccelj már. engem is untatott, miután kipróbáltam mindent, amit tudtam, de azt szerintem te is tudod, hogy szándékosan húztak egy nagyon éles határt, amit elég könnyű is most elérni. itt olyasmit tesztelhetnek, béta szerűen, ami a teljes játékban is így lesz kb. gondolok a dokkolásra, kereskedelemre, küldetések felvételére, hiperugrásra, super cruise-ra, stb... hajók irányítására. meg persze a legfontosabb itt is a rendszerterhelés és a szerverpark beállítása. gondolom. ezeket az eredményeket, szerintem képesek alkalmazni akár olyan területen is (pl. a többi hajó) amit most nem kapunk meg. ezért nem is kell, hogy ebben a betában minden benne legyen. nyilván vannak tényleg "saját" embereik, akik a maradékot reszelik a nyilvános eredmények alapján.

    én azt látom, hogy nagyon tudatosan és kiszámított úton haladnak, egyelőre elmaradás nélkül a cél felé. nézd meg az IGN vidit, ott nagyon komoly dolgokról van szó. boarding, planetside, multicrew, lesz minden amit akarsz. majd. :) addig elégedjünk meg ennyivel, aztán ha megvan a teljes játék, lehet elmélkedni a hogyan továbbon. de akkor szerintem már senki nem unatkozik majd.

Új hozzászólás Aktív témák