Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Nosam #1068 üzenetére

    ne keverd a beta fogalmát a demóval, köszi.
    Ha szándékosan tartják vissza és normálisan (értsd, emberek tízezrei által) tesztelés nélkül a modulokat, akkor arról megvan a véleményem.

    És mégegyszer, utoljára: nem attól tartok hogy a játékban nem lesz még tartalom. Jelenleg a játék untat. Ez ellen csak a következő módokon tudnának tenni:
    -többféle tartalom
    -kiegyensúlyozottabb tartalom (pár útvonalat leszámítva nem igazán érik el hogy kalandos legyen felfedezni az új lehetőségeket)

    Jelenleg ugyanis az, hogy a szállítás kb ugyanolyan minden alkalommal, illetve hogy nyomhatsz egy kis adok-kapokot, nem igazán győz meg engem (!) hogy most azonnal indítsam és hajtsak a következő hajóra. Ez van, a játék engem jelenlegi állapotában untat. Örülök ha téged nem, szívesen cserélnék veled ebben.

    #1069: de. Mert ha az 50 ezerből (gyanítom többnek van ennél bétája, de legyen csak 50k), csak 10 ezer játszik mélyebben, és ebből csak a fele az, ami feszegeti a határokat, már akkor is sokkal több ilyen ember lesz, mint amennyi zárt esetben. Emellett 50 ezer ember 50 ezer gépet és konfigot jelent, 50 ezer féle nettel. Több ezer ember van odakinn, akik naponta többet játszanak vele, mint amennyit egy QA-s fizetésért tesz. Igaz nem szisztematikusan mennek át a dolgokon, de saját munkahelyi példámból tudom, mekkora előny tud ez lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák