Hirdetés

2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-09-10 21:33:39

Mobilarena

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51) Diopapa válasza Menthirist (#50) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Hát SC jelenleg Mouse Commander, E: D-ben viszont jobban boldogulni egy HOTAS-al,a mi szerintem mindenképpen plusz pont az Elite-nek.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#52) Menthirist válasza Diopapa (#51) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

SC-ben egyértelműen jobb az egér most (!!!), míg ED-ben a joy, az hogy ez kinek plusz pont vagy sem, egyénje válogatja. Én is örülök hogy jó joy-al repülni, de nekem az egér nagyon kiábrándító volt (sc-ben legalább egyik repülési mód sem húzott fel :D).
Joy-al az élményrepülés az SC-ben is nagyon jó, pontosan célozni már nehezebb vele, de az itt sem egyszerű hotas-sal sem (sőt igazából nem érzem hogy könnyebb lenne mint sc-ben). Én azt szeretném, hogy egyaránt jó legyen egérrel, gamepaddal és joy-al is tolni.

Viszont az nagyon jó hang és effekt, ahogy reped az üveg :) A többi hangtól nem estem hanyatt (pedig sokan szuperlatívuszokban beszéltek róla), de ez és a warp hangja tényleg jó.

A másik pedig hogy sebességérzetem igazából egyik játékban sem volt, bár ez az űrből adódóan valahol érthető (ritka a viszonyítási pont, amihez lehetne mérni, és azok is néha túl nagyok). Azért mindenesetre ezen javíthatnának mindkét játékban.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#53) Sotyks94


Sotyks94
(fanatikus tag)

Afene, gondoltam hogy fasza lesz olvasgatni az ED fórumot is, még akkor is ha egyenlőre nem szereztem be a játékot, de látom ittis jó barátunknak köszönhetően megy az értelmetlen szájkarate ... :\ Csak mellékesen megkérdezném hogy nincsenek errefele modok? :U

Amúgy elég erősen szemezgetek ED-vel is, de jelenleg a brutálisan magas ára erősen elrettent. Meg igazából hogy jónak néz ki, de semmi nincs benne amire azt mondanám hogy: "AZTAROHADT, EMIATT AZONNAL BE AKAROM SZEREZNI :Y ". Igazából a legnagyobb érv eddig mellette hogy jobban áll mint az SC, így jól el lehetne vele üti az időt SC-ig, de ez meg nem biztos hogy megér nekem 30+ezret (egyenlőre, aztán nemtudom mennyire fogják tovább fejni az embereket dlc-kel, mikrotranzakciókkal).

Kövezzetek meg de soha nem eliteztem. Miről szól alapból a game? Kereskedés? felfedezés? Harc? Vagy mint az SC, mindenről amit csak el lehet képzelni? :D

(#54) Diopapa válasza Sotyks94 (#53) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Szotyi, 60€, júl 29-től mehet vele a multi. Kereskedős, fejvadászós, felfedezős stb.. :) Eléggé egyben van már, legalábbis amennyit láttam belőle.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#55) Szőrös  válasza Sotyks94 (#53) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Várj 29.-ig akkor meglátjuk milyen a multi aztán ha azt mondjuk jó akkor úgyis jössz :D

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#56) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

jah... majd alapítunk ED klánt is ;) amúgy én is úgy vagyok vele hogy semmi megdöbbentőt nem láttam benne, de épp átbillentem a "na jó, legyen" fázisba

amúgy alakulnak a hívójjelek :) szőrös, papa, szotyi... nekem is kelleni fog valami :P

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#57) Sotyks94 válasza Diopapa (#54) üzenetére


Sotyks94
(fanatikus tag)

jelenleg nekem a 60 eu is nagy kiadás, de ha jól tudom ez csak a nagyon alap. Erre jönnek később kiegek nem? (Meg mintha mostis lenne már valami + vásárolni való day#0)

A felfedezés hogy megy? Van értelme? Elég látványosak vagy érdekesek ahhoz a felfedezni valók? Esetleg meg is lehet abból élni hogy én csak járok össze vissza, és a talált tárgyakat, helyek koordinátáit eladom? Vagy közben mindenképp kell kereskedni is az üzemanyag áráért?

A hajókról mit tudni? Mert amiket eddig láttam azok nagyon ... semmilyenek, legalábbis nekem nem tetszettek. Típusaik, méreteik, mozognak annyira széles skálán mint SC-ben, vagy itt inkább a multifunkciós, 1 személyes kis hajónk van a hangsúly?

PVP hogy megy? teljesen szabad? Ha leszednek akkor kari törlődik, vagy van valami visszaút? Sosem voltam pvp párti semmilyen MMO-ban, mindig is a nagy epic raideket, és pve eventeket szerettem. Mekkora hangsúly van itt ezen?

Hamár a csatáknál tartunk. Itt is le van korlátozva kisebb csatákra, vagy itt mehetnek nagyobb háborúk is?

közlekedés ittis instás rendszerrel van megoldva, vagy itt a bolygó felszínétől az űrkikötőig töltőképernyő, nélkül el tudok jutni (nálam a felszállás animáció az SC-ben is töltőképernyőnek minősül, csak jól elrejtve)?

Bocs a kérdésözönért, meg a sok SC-s hasonlítgatásért, csak jelen anyagi helyzetemben egy ekkora kiadást nagyon alaposan meg kell fontolni. Ha 20-30 óra alatt ráunok akkor nekem már nem éri meg a 60eu-t.

(#55) torz on borz

Énis így gondoltam :DDD

Edit: még 1 kérdés kimarad: Van benne fps nézet, vagy ez only űrhajó. Ha ki is lehet szállni mit lehet? Kirándulni egy random bolygó fura felszínén, vagy csak a hangárban járkálhatok. Esetleg PVP-nél átlehet menni másik hajóra, vagy űrkocsmákban verekedni?

[ Szerkesztve ]

(#58) Szőrös  válasza Diopapa (#42) üzenetére


Szőrös 
(PH! kedvence)

Na 3. próbálkozásra megcsináltam :D Az utánalévőt meg már elsőre.
Nem rossz ez ha az ember megszokja és figyel a rendszerek energia elosztására.

https://star-citizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban | A SÖRöm a legszebb öröm !

(#59) Diopapa válasza Sotyks94 (#57) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Előrebocsájtom, nincs mindenre válaszom, valamint lehetnek téves infóim is, mert nem figyelem annyira régóta a fejlesztést, de mivel gyerekkorom meghatározó élménye volt az Elite és a Frontier, ezért látatlanban is megelőlegeztem a bizalmat David Brabennek. (Hasonló élményem csak a Privateer kapcsán volt később Chris Robertsel...)

- Felfedezés... Nem tudom van-e értelme, 400 milliárd naprendszer lesz a játékban, a tejútrendszer van lemodellezve. Ma korábban beszélgettünk róla, hogy a sok rendszer nem jelent feltétlen változatos játékot, de mindenesetre jópofa.
- Az üzemanyag fogyni fog, legalábbis a régi Elite-ekben fogyott és lehetett vásárolni vagy gázóriások felső légköréből lehetett gyűjteni a megfelelő eszközzel
- Űrhajók.. Igen, van egy formájuk, ennek tradicionális okai vannak, Gyanítom az eredeti backerek olyan vén faszokból jöttek össze mint amilyen pl én is vagyok, akik az Eredeti lowpoly Elite-en nőttek fel, nekik kell a Coriolis station, a Cobra MK III és a Kék Duna Keringő... :) Szóval tényleg oldschool a mai szemnek de szándékosan olyan amilyen. Az effektek miatt nem néz ki rosszul szvsz, a hajtóműfény nekem pl jobban tetszik mint az SC-ben. Multicrew shipekről nincs szó, szerintem nem is lesz, 1 hajó 1 ember.
- PVP-t nem tudom mennyire lesz szabad, még nincs hozzáférésem a multihoz, videókból annyi derül ki, hogy pl az állomás környezete "weapon free zone", ott felteszem nem lehet büntetlenül lövöldözni (legalábbis az eredetiben így volt), ha elkezdesz puttyogtatni, akkor elkezdenek rajzani a rendőrségi hajók és kapod magadra a bountyt. Máshol felteszem szabad a gazda. Az, hogy a harcok mennyire kerülhetőek el nem tudom, de felteszem az egyszeri nem vérpistike playereknek is meg akarnak felelni, szóval biztos kitalálnak valamit, meg hát viszonylag hamar el lehet ugrani a veszély elől. De úgy is akkor derül ki, ha a tömegek rárepülnek a játékra.
- Csaták.. Ezt sem tudom, de nem hinném, hogy nagyon le lenne limitálva
- 0 days dlc, utazás stb.. Ha megveszed a 60€-s bétát, megkapod a teljes végleges játékot is, viszont a jövőben a fizetős expansion packekből akarják finanszírozni a működést. Megjelenéskor nem lesz légköri repülés, nem lesz hajón / űrállomáson mászkálás, bolygóra leszállás, ezek később jönnek fizetős dlc-k formájában, ezt válthatod ki az expansion pass-al vagy hogy hívják. :) Az utazás okos instance-eléssel van megoldva, gyakorlatilag észrevehetetlen. rendszerek között ilyen warp-szerű tunnelben közlekedsz, rendszeren bellül "supercruise"-al, ez nemtom a fény sebességének 1/3-a vagy 2/3-a nem tudom potosan, akkor gyakorlatilag egy saját instance-ban vagy, amikor kilépsz belőle, akkor esel be egy közös instance-ba, de ha megnézel róla videókat, okosan van megcsinálva. Ha legalább ilyen lesz az utazás SC-ben is, akkor nem leszek csalódott.
A légköri repülésről és a bolygóra szállásról még annyit, hogy szvsz itt több esélyt látok, hogy ez megvalósul, mint SC-ben, lévén saját engine-t használ és DB-nek a Frontier miatt már van ebben tapasztalata.
Neked is javaslom nézd meg a Pioneer-t, ez az Elite 2 (Frontier) remake-je, a grafikán kívül kb maradt az eredeti koncepció, a bolygós dolgot minimum úgy képzeld el.

@Szőrös: Szerintem is az volt a legnehezebb, a következő kettő egész könnyű. Az utolsó kettőt még nem sikerült megoldani, de most hagyom mert dög meleg van és már hozzáolvadtam a joystickhez.. :D

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#60) Sotyks94 válasza Diopapa (#59) üzenetére


Sotyks94
(fanatikus tag)

Köszi a részletes leírást :)
Azt a 47 perces belinkelt first look vidit megnéztem, és továbbra is jó, de nem annyira hogy most ráköltsek annyit amennyit kérnek. Mindenképp várok a visszajelzéseitekre, az is lehet hogy a teljes játék megjelenését is megvárom (bár ha év végén jön akkor nem hiszem hogy fog izgatni, mert lesz vagy 20 másik játék ami érdekel és év végén jelenik meg).
Igazából SC-ben az fogott meg hogy közel mindent lehet benne (bár a nagy szívfájdalmam hogy nincs ottse repkedés légkörből szabadon ki az űrbe, de ezen túl bármit amit kívánnék már beígértek oda). Picit azt érzem hogy az Elite tényleg csak a régi rajongóknak lett kitalálva, mint egy jól remakelt baromi drága nosztalgiabomba, amivel nincs is gond, csak engem mint a szériába először belekóstoló játékost, ezzel nem vettek le a lábamról.
Anyway, kösz még egyszer az infókat, és akkor egyenlőre parkolópályára rakom a játékot, és kivárok picit :)

(#61) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

ha jól olvastam amúgy, 150 ezer csillag olyan, ami valós forrásadatokból van benn, a maradék 399 milliárd 999 millió 850 ezer pedig random generált cucc, amik azért ugyanúgy betartják a fizikai szabályokat. kíváncsi leszek amúgy valami nagy bolygóra, hogy oldották meg a léptékeket

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#62) Kékes525


Kékes525
(PH! félisten)

Az első Elite-al sokat játszottam, úgy a 80-as években...Azóta alig játszottam, szívesen kipróbálnám. Lesz belőle próba verzió?

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#63) Diopapa válasza Kékes525 (#62) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Igen, jelenleg 60€-ért.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#64) Kékes525 válasza Diopapa (#63) üzenetére


Kékes525
(PH! félisten)

Próba verzióért nagyon drága. A teljes mennyi lesz?

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#65) Diopapa válasza Kékes525 (#64) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Most annyi, megjelenéskor 40€. Ezzel megkapod a félkész próba verziót és a véglegest is.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#66) Nosam válasza Menthirist (#50) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Nézd ami a támogatást illeti, én egyik játéknál sem vagyok ennek híve. Pláne ha ilyen nagy nevekről van szó, ezeknek így meg úgy is "zsebpénz" lesz belőle. Viszont ha megnézed, Brabennél a legtöbbet fizetők azt kapták, hogy a nevükről lesz elnevezve vagy egy rendszer, egy bolygó vagy egy állomás... Nem arról van szó, hogy nem köti az orrára az embereknek hol tart a fejlesztés, hanem a duma helyett dolgozik, a csapattal együtt. Úgy nem lehet fejleszteni, ha hetente két nap azzal megy el, hogy kamerák előtt ugrándozzanak.

De mondom kár is volna ezen vitatkozni, amúgy meg így is úgy is el fognak készülni ezek a játékok, a kiadók sem hülyék, hatalmas üzlet a játékkészítés...

(#67) Nosam válasza Diopapa (#59) üzenetére


Nosam
(senior tag)

"A légköri repülésről és a bolygóra szállásról még annyit, hogy szvsz itt több esélyt látok, hogy ez megvalósul, mint SC-ben, lévén saját engine-t használ és DB-nek a Frontier miatt már van ebben tapasztalata."

DB már megcsinálta egyszer a bolygó leszállást, neki az már nem lesz kihívás ahogy egyébként a hajó bejárása sem. És ahogy mondod bizony az is nagyon sokat számít, hogy kívülről belülről ismerik a játékmotort, hát ők írták persze, hogy ismerik. :D Ami a hajókat illeti, megmondta, hogy a koncepción nem szabad változtatni, bár most lesz tíz új hajó is a régi elithez képest, mert ez benne volt az ígéretben ha elérik a célt ks-en, márpedig elérték. Szóval tíz újabb hajó is lesz.

(#68) Menthirist válasza Nosam (#66) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

a befolyt összegről beszéltem. backerről rendszer? milyen nagylelkű ha van belőle 200 milliárd. mintha a monogramomat elrejtené a kódban. fönyeremény :)

ahhoz képest hogy nem vagy híve a közösségi finanszírozásnak, meglehetősen egyoldalúan oltod őket. valójában braben is éveket kilincselt a kiadóknál a remakeje érdekében, de senkit nem érdekelt. csak a közösségi finanszírozásnak hála tudta ő is és cr is elindítani az éles fejlesztést (csak brabenék már fejlesztegették előtte is.

az sc-n pedig 250en dolgoznak. most az hogy mondjuk pt embernek elvisz heti pár orát a műsor, gondolhatod mennyire hátráltató tényező

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#69) Nosam válasza Diopapa (#65) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én utálom az ilyen letölthető játékverziókat. Egy játék legyen kemény dobozos, nyomtatott manuállal stbstb.

(#70) Nosam válasza Menthirist (#68) üzenetére


Nosam
(senior tag)

"csak a közösségi finanszírozásnak hála tudta ő is és cr is elindítani az éles fejlesztést"

Ez csak duma, a befektetőkkel meg van beszélve, hogy legyen mellette "közösségi finanszírozás" is (ami egyébként nem az), mert azzal akármilyen mértékben is, de máris vannak bevételek mégpedig a játék végleges árának többszöröse. Cserébe meg demó bétákat adnak... Szóval ez már lassan szervesen az üzlet része, ki ne akarna még alfát meg bétát is pénzért eladni a programjából egy egész játék áráért vagy annak duplájáért, ha van rá lehetősége?! ;)

Ki van ez találva rendesen...

[ Szerkesztve ]

(#71) Volfram42 válasza Menthirist (#68) üzenetére


Volfram42
(őstag)

Szerintem itt se etesd. A többi helyről elég szépen kikotródott. Engem meg érdekelnek a hozzászólások nem akarom a felesleges hülyeségeket olvasni. :)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#72) Menthirist válasza Nosam (#67) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

A bolygóra való leszállással hogy ne lenne kihívás. Nem azt probléma megoldani, hogy hogy menjen az átmenet a bolygóból az űrbe. Leginkább két nagy (és sok kisebb) probléma van, a részletesség és a lépték. Nézzétek meg a No Man's Sky-t. Egyrészt gyorsan kiér az űrbe a videók többségén, másrészt a szomszédos bolygókon is látni hogy azért nem hatalmasak. Még a föld is 12,7 kilométer átmérőjű gömb, a Jupiter 140 ezer kilométer. SC-ben jelenleg nem bukik le annyira a lépték, mivel nem tudsz túl közel kerülni egy bolygóhoz, de amint teljesen le tudnál szállni, már fel fog tűnni hogy mekkora is az a gömb, márpedig a tejútrendszerben őrült nagy dolgok vannak. Ekkora léptékben pedig megcsinálni a tartalmat értelmesre, sosem mondható hogy ne lenne kihívás.

A másik pedig a részletek, ezeknek a leszállási ponthoz közeledve folyamatosan kell előjönniük. Az előző Around the Verse-ben pont beszéltek a témáról. Közeledve egy városhoz, ahogy egyre több látszik belőle, egyre több részlet kerül elő, amivel egyrészt nagyon gyorsan elszállhat az erőforrás, másrészt ahogy a különböző LOD szintek között vált a rendszer, el kell kerülni azt hogy hirtelen "poppoljanak" az elemek. Tehát távolról mondjuk egy textúra a város, ahogy pedig közeledsz, seamless kellene az átmenetnek lennie, nem pedig olyannak hogy x távolságról elkezdenek poppolni kis téglalapok, amik később épületekké nőnek. Ez az SC részletességi szintjével már erősen kihívás. Felhőkkel mondjuk a poppolást el lehet egy ideig fedni, de holdak esetén, ahol nincs atmoszféra, más megoldás kell.

Utána pedig beszéltek a léptékről ők is, és hogy minden mekkora nagy az életben, és double precisionnal talán esetleg meg tudják majd csinálni az ilyen 1:100-as léptéket ami a bolygókat jelenti.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#73) Barabonc


Barabonc
(újonc)

En eddig 2 MMO-ban merultem el komolyabban (Guild Wars / EvE Online), de utolag visszagondolva kimondottan elveztem ha egy troll kerult a csapat kozelebe.. Volt min szornyulkodni, behozta a dramatikus elemeket es jol fel****ott agyilag! Igazabol alig birom visszatartani hogy ne etessem, mar csak a nosztalgia miatt, bar TS-en nyujtja a legnagyobb elmenyt! Szerintem ez is a jatek resze http://prohardver.hu/dl/s/v1.gif

Egyebkent valaki multizik vagy mindenki a standard betara var (velem egyutt)?
A videokon latom hogy az npc-k neha kiszedik supercruise-bol az embereket.. azon tunodtem hogy vajon ez lehetseges ember altal is? Igy lehet majd piratkodni?

(#74) Nosam válasza Menthirist (#72) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Mivel itt az arányok nagyjából megegyeznek a valódi galaxis méretével, szóval itt a bolygók is valóban hatalmasak és majdhogynem tudományos pontosságú méretekkel rendelkeznek :D, ezért itt a leszállást úgy képzelem el ahogy pl a dokkolást, hogy fog legalább annyi ideig tartani a légkörön való átjutás mint amikor már közelíted meg az állomást.

Akárhogy is oldják meg, iszonyatosan kíváncsian várom. :D

[ Szerkesztve ]

(#75) Nosam válasza Barabonc (#73) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Ez nem az sg szerencsére, hogy mint ott benyalnak egy egy moderátornak aztán az alapján lesz moderálva... Erre fele és a külföldi fórumokon is nem trollkodásnak hívják amit én csinálok hanem fórumozásnak, ellenben Cyberbullying-nek nevezik azt, amit ti csináltok. Mert az is. Embereket kiszemeltek és zaklatjátok trollnak nevezne azt is, ami nem trollkodás.

Szóval nyugodtan nézd meg a PH fórumszabályait, szerencsére itt ismerik és kellőképpen honorálják is a csoportos bullying-et...

[ Szerkesztve ]

(#76) Menthirist válasza Nosam (#75) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Aha, és biztos máshol cenzúrának sem nevezik azt, amit te műveltél a blogon. Amit te csinálsz, a külföldi oldalakon is trollkodásnak tartanák, hisz világosan kiigazítottuk számtalan tévedésed, mégsem voltál képes ezt észrevenni, és tovább szórtad magadból a butaságokat és a technikai tévedéseket, amit a mocskolódó blogod is hirdet. Ez kérlek szépen nettó trollkodás, sőt annak a definíciója. De igaza van a többieknek, ha ignorálunk, akkor talán odébb kotródsz.

Egyébként az inkább cyber bullying, ha egy olyan helyen, ahol nem látnak szívesen és ezt többször is a tudtodra adták, továbbra is hirdeted a tévedéseidet. Tudod itt egész jó közösség van, de te figyelmen kívül hagyod hogy kértük hogy ne bomlaszd a butaságaiddal. Mivel csak teszed, csak erőlteted, így inkább rád illik a definíció.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#77) Nosam válasza Menthirist (#76) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Semmiféle tévedésemet nem igazítottad ki, se más, sokan sajnos nem a valóságban élnek hanem egy álomvilágban, amelyben a nagy vezér vagyis az elnök bármelyik nap átírhatja a szabályoktól kezdve a dátumokon át bármi egyebet... Egy jó példa erre, hogy az általatok üzemeltetett magyar SC oldalon máig megtalálható olyan leírás, amely szerint akár 20 meg 50 fős személyzete is lehet egy űrhajónak, ezzel szemben a valóság az, hogy maximum szimultán 50-70 játszhat majd egyszerre, persze az elején nem ezt mondták, de nálatok nem számít, hogy mit ígértek nektek a múlt héten mindig az aktuális ígérethez igazodtok és nem kéritek számon a régebbieket.

(#78) Nosam


Nosam
(senior tag)

De szerintem fejezzük is be, mert nincs értelme beszéljünk ebben a topikban az ED-ről, mert abban legalább ha mindenben nem is, de sok dologban egyetértünk.

(#79) Menthirist válasza Nosam (#77) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Akkor csak behaluztuk azt a rengeteg korrekciót, amit az sg-n is kaptál a tengernyi hozzászólás-trollkodásoddal (konkrétan vagy 10x annyit írtál mint a többiek összesen). A blogodon is ki lett igazítva a szövegben talált számos tárgyi tévedés, amit te természetesen kényelmi okokból inkább töröltél (és még te regeltél Free-Press néven ilyen erős cenzúra mellett). Szívesen csemegézel elavult információkból, magasan téve arra hogy azóta már változott, elvégre a játék fejlesztés alatt áll. Téged nem zavar, ezeket javítottuk ki neked, az sem zavart, felkértünk hogy távozz, és az sem zavart. Szóval ki itt a cyberbully?

de rendben, fejezzük be, kéretik akkor részedről is maradni a friss és alapokkal rendelkező információknál, mellőzve mindenféle félinfók alapján való összeesküvés-elméleti képzelgést és továbbgondolást. Csak arról vonj le következtetést, amit bizonyítani is tudsz.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#80) Nosam válasza Menthirist (#79) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Nézd mondom, ne is pörgessük tovább mert felesleges, itt beszéljünk ED-ről. A többi privátba megbeszéljük.

(#81) Nosam


Nosam
(senior tag)

Szóval hajrá fel a küzdelemre, PARANCSNOKOK! :K

(#82) Diopapa válasza Barabonc (#73) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Én is a standard bétára várok. A single missionöket megcsináltad?

Melyik corpban EVE-eztél?

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#83) Barabonc válasza Diopapa (#82) üzenetére


Barabonc
(újonc)

Csak az elsot :B
Itt van a szekrenyben egy X52 amit be akarok uzemelni a tobbi kuldihez es azzal szokjam meg, de a masfel eves kislanyomnak mindig valami sokkal fontosabb dolga akad. Ez pedig meg nem egy plug & play.... vagy igen?

Jonus Rath - The Collective

(#84) Diopapa válasza Barabonc (#83) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Hát ezek a missiönök pár percesek.. :)

Szóóóval oroszokkal mi? :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#85) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

de sokára lesz még 29 -.-

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#86) Diopapa válasza Menthirist (#85) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Jah, félek addig beszopódok egy expansion packbe... :O

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#87) Menthirist válasza Diopapa (#86) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Én nem :D Mivel a fülessel, a játékkal elment vagy 170 euróm a hónapban, így nyugodt lelkiismerettel hagyom ki :) Persze aztán majd meglátjuk hogy Braben bácsi ad-e ki hetente egy-egy 10 eurós dlc-t majd.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#88) Malachi válasza Menthirist (#87) üzenetére


Malachi
(PH! addikt)

hát ez az, hogy az már késő bánat lesz. ha tényleg havonta jön majd valami 10 EUR-s pakk. de nem hiszem, elvileg 3-4 nagyobb modul lesz majd, amiért tényleg komolyabb pénzt kérnek.

(#89) Menthirist válasza Malachi (#88) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Meglátjuk. Remélem azért nem akarnak gyakran újabb és újabb összegeket lerántani, pusztán a feltételezésért hogy sok, gyakori és drága dlc lesz, meg nem akarok további 13k-t fizetni. Ha mondjuk 1-1,5 év alatt kérnek majd az addig megjelent dlc-kért összesen 40 eurót, akkor nem igazán zavar hogy 1,5 év múlva már "ráfizetés" lesz ahhoz képest mintha megvettem volna 40-ért a dlc pass-t (ha még 1,5 év múlva is játszani fogom a játékot akkor megérdemli), de ha mondjuk kiadnak 1 éven belül két-három 10 eurós dlc-t, akkor inkább jobb ha nem adom ki most a 40-et :)

gondolom azért nem akarnak havonta nagy frissítéseket kiadni drága pénzért, azt nem néznék annyira jó szemmel a későbbi vásárlók. ha meg skin pakkokkal akar villogni, az nem érdekel ha kimarad.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#90) Diopapa válasza Menthirist (#89) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Picsbe... :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#91) duvi válasza Menthirist (#89) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

"gondolom azért nem akarnak havonta nagy frissítéseket kiadni drága pénzért" Nem hiszem, hogy ilyen kaliberű játékokhoz, havi szinten össze lehetne rakni, tartalmas kiegészítőket :N . Ha mégis így lenne, akkor viszont gyanús lenne, hogy már jó előre legyártották és csak a zseton miatt tartották vissza őket (amire sajnos van/volt már példa a mostani DLC özönökben).

(#90) Diopapa
Elbuktál? A sötét erő győzött :DDD ? Jó döntés volt.
Szerintem hosszútávon tuti jól jártál :K .

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S8

(#92) Menthirist válasza Diopapa (#90) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Gyenge vagy :D

duvi: szerintem sem kell azért arra számítani hogy 1-2 havonta kijönne valami kapitális dlc, én inkább azt tartom valószínűbbnek hogy saccra vagy egy év alatt jön ki 40 eurónyi (tehát vagy egyben egy 40 eurós, vagy két huszas, stb). Akkor meg annyira nem zavar mint mondtam, hogy 1-1,5 év múlva átvált a "jobban jártam" "rosszabbul jártam"-ba, mert ha egy év múlva még mindig aktívan játszani fogom, akkor megérdemli

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#93) Diopapa válasza Menthirist (#92) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Jah, puha vagyok... :( Én azért döntöttem így, mert most belefért, de később már nem biztos, hogy akarnék / tudnék rá költeni, szóval az ED-s vásárlást letudtam..

@duvi: Jah, azt már csak az idő tudja eldönteni, hogy hosszabb távon melyik olcsóbb, lehet mire "visszajönne" a 40€ már rég unom az egészet :D

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#94) Menthirist válasza Diopapa (#93) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

"lehet nem akarnék többet költeni rá"
Akkor lehet hogy nem is kellene abban az esetben :P

No mindegy, rosszul nem járták, csak lehet hogy jól sem (ahogy én :P)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#95) duvi válasza Diopapa (#93) üzenetére


duvi
(Topikgazda)

Ha lenne rá keret, már rég beneveztem volna rá én is (DLC pakkal egyetemben) :K . A SC-hez még karcsú a gépem, ezért nem is erőltetem egy darabig. Ehhez viszont már elég lenne a vas, ahogy elnézem. Csak idő kérdése és jövök én is.

Samsung Galaxy S8

(#96) Diopapa válasza duvi (#95) üzenetére


Diopapa
(PH! kedvence)

Az a baj, SC-re is sikerült már költeni... :) De ott is befejeztem.. Amíg nem jönnek a Cutlass variantok.. ;] :DDD

@Menthirist: Nekem kellenek a procedurális bolygók, kell légköri repülés stb, szóval az a pack mindenképp kelleni fog. Ha meg külön veszik a mászkálást másik expansionbe, és mondjuk mindkettő 20-20€ (Brabenbának' vastagon fog a tolla) akkor már nullán vagyok. A többi meg már ajándék.. Legalábbis ezzel nyugtatom magam :D

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#97) Menthirist válasza Diopapa (#96) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Természetesen nekem is fog kelleni, de ismerem magam, nem fog zavarni, ha mondjuk az egyik, meg még némi sallang kijön egy év alatt 40 euróból, aztán 1,5 év múlva megint nyitni kell a pénztárcát mondjuk a légköri repülésért. Amennyiben még akkor is játszani fogom, akkor úgyis megveszem, addigra a cégnél is tervezek 1-2 fizuemelést kapni :P

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#98) Nosam válasza Diopapa (#96) üzenetére


Nosam
(senior tag)

Szerintem anyagilag jól fogsz járni a exppack-al mert igencsak kétséges, hogy 20-20 euróért lehetne majd megvenni, az 40-40 euró lesz, a végleges alapjáték meg szerintem vagy 49 vagy 59 euró lesz. Viszont én meg úgy vagyok ezzel, ha egy játék jó és szeretem, akkor jó szívvel adok ki a játékért és a kiegészítőkért is pénzt. Sőt, én legjobban dobozos kiadásokban szeretem ezeket megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#99) Menthirist


Menthirist
(PH! nagyúr)

http://m.pcgamer.com/2014/07/21/elite-dangerous-team-outline-plans-for-post-launch-expansion-packs/

és 40euró a full játék, legalábbis pre purchaseben

itt is kiemelik hogy azért ezek a dlc-k nem most jönnek még

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#100) Diopapa


Diopapa
(PH! kedvence)

Néztétek, hogy ki lehet kapcsolgatni a különböző modulokat? Vicces, amikor kikapcsolod a létfentartást, meg ha a hőkibocsájtás lecsökken, "befagy" a szélvédő :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.