- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
guess.who #26 üzenetére
ezt irtad ugye?
''A DivXG400 tudomásom szerint semmit nem ér, kivéve ha Matrox G400 videokártya van a gépben, ugyanis az egy sima DivX-nek a G400-asokhoz módosított változata (az eredetivel gondok voltak ezen kártyák alatt).''
na erre valaszoltam felreertes nelkul, hogy igazabol a divxg400 nem egy divx codec csak egy directshow filter
amit arra talaltak ki, hogy az overlay-t javitsak a matroxokon mert azok szivtak a 32-vel nem oszthato meretu filmekkel. raadasul a tv-re nem tudtak feliratot tenni.
de igazabol mindenki feliratozasra hasznalja, mert szinte minden feliratot ismer.
de megint tanultunk valamit -
rog
addikt
pontosan igy csinaltam en is. aztan az utobbi idoben 3 filmet is lekazaaltam aminek nem volt kepe, csak hangja. pedig divx5 volt.
mondtam nekik hgy rhadanak meg ahol vannak, es vegul felraktam a nimot, persze igencsak custom modon, es attol jo lett.
jo persze lehet hogy ujabb divx volt benne mint ami nekem volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest