Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Párommal ma a Miskolci Vadasparkban voltunk kikapcsolódni. Dél körül értünk a Majális Parkba, utána kb 10-15 perc séta és megérkeztünk a bejárathoz. Kifizettem a jegyeket, sajnos kifejezettem diák jegy nincs. Úgy működik, hogy 18 év felett már felnőtt, hiába egyetemista. Ez van. Régen voltam már itt, nem emlékeztem, hogy ilyen nagy területen fekszik.
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?
Voltak nagyon ari állatkák, kedvenceim a szurikáta és a csíkos hátú fűegér.
Etettünk kecskéket, meg valami disznófélét is, aminek most nem jut eszembe a neve.Láttunk tigrist is, ami nem volt olyan szép, mint a filmekben. Volt még farkas is, ami szomorú volt, nyüszögött is. Egy pillanatra olyan jó lett volna hozzá bújni, megölelni. Aztán párommal átgondoltuk ezt a bugyuta ötletet és egymást öleltük meg
Több, mint két órát voltunk ott, ha melegebb lett volna, talán lassabban sétálunk. Visszafelé a Panda italkiszolgáló és kultúrhelyen ittunk egy forró teát, amit én sikeresen félrenyeltem az első kortynál és majd meg fulladtam.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az idő nem volt meleg, sőt nagyon hideg volt de nem bántuk. Egy-két állat elbújt ugyan, viszont bőségesen voltak olyanok is, akik kint mászkáltak vagy valami fűtött házikóban mászkáltak. Sajnos a barnamedvét nem láttuk. Lehet téli álmot alszik?