Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• p_adam
    addikt

Köszi!

Közben vett egy haverom és megerősítette amit eddig is sejtettem. 900-as verzió vagy MSI Wind lesz ebből nekem.

Ha egyáltalán lesz valami. Most is az ölemben a Thinkpad és kisebb képernyővel így hátradőlve már nem biztos, hogy rendesen látnám, a vakon gépelés meg felejtős lenne hetekig...

Szexi kis gépek pedig. Kár, hogy közelében sincs a tervezett 200 dolcsis árnak, úgy poénnak is megérné venni, még ha aznap le is dobom az erkélyről.

Elég egyértelmű hogy miért...kevés a választási lehetőség tehát nincs nagy árverseny az érdeklődés pedig igy is elég nagy. Mindenesetre az összeszerelés minősége szerintem nem marad el a két márka többi gépeiről(ránézésre sem kelt olyan olcsó hatást, mint egy-két igen alacsony árfekvésű 15,4 colos notebook), ami számomra nagy pozitivum.

Egy előnye van az eee-nek a Wind-el szemben mégpedig hogy ha szegényt leejtjük vagy hasonló akkor valószinűleg jobban teljesit fő konkurensénél, ahogy ezt az alábbi videó is bizonyitja (aki még nem látta volna)
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák