Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
venember83 #3 üzenetére
A megoldás fentebb.
Naggyon jó kis lap ez egyébként! Nettó 6500Ft-ért! Ajándék. -
Borosz
őstag
Kiderült mitől is van a baj!
Az biztos, hogy Samsung ramot nem fogok venni mégegyszer! Legalábbis nehéz lesz rábeszélni.
Kicseréltem e 256/333 Infineon modulra és a hiba megszünt. Gyors ütemben felmászott rá az XP és semmi prob.
A leírás azt írja, hogy a Samsung DDR400-as ramokat nem szereti. Ez meg 333. Nnna akkor most mi van?
Úgy látszik a márka számít és nem a sebesség.
Infineon rulez!!!
Kösz mindenkinek az ötleteket! :C -
Borosz
őstag
válasz
Adrian Mole #12 üzenetére
Meg a keresője...?
Erre nem gondoltam de abszolúte. -
Borosz
őstag
válasz
Adrian Mole #10 üzenetére
System BIOS Cacheable... ezt általában mindig bekapcsolom. Az NF7-ben is be van kapcsolva és arra felmegy a renccer.
Mondjuk ez a lap ECS meg SiS746 csippes... azért megnézem a RAM-ot is meg a HDD-t is.
Köszi neked is Simonzé! -
Borosz
őstag
válasz
Adrian Mole #10 üzenetére
Ezt hogy találtad meg?
Frenetikus! Ez elvileg lehetséges lehet, mármint a hiba. Ha jól tudom ezt nem kapcsolták ki a tulajok a BIOS-ban...
Köszönöm!
:C -
Adrian Mole
senior tag
Mint nt alapú rsznél, lehet, hogy ez itten a gond?
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;92766 -
Borosz
őstag
válasz
venember83 #5 üzenetére
Asszem PCI-ossal is megpróbálták felrakni a rendszert...
Cserélek majd benne ramot is...
Hátha az Infineonnal nem lesz baj. -
Borosz
őstag
válasz
Adrian Mole #4 üzenetére
Gyanítom én is, hogy ez lehet a baj, de még nem tudtam beletúrni a BIOS-ba. Majd ma este...
Az M64 megy a lapban. Beindul rendesen...
Foggalmam sincs mi lehet a baja az XP-nek...de, hogy a 98 se menjen fel rá... :U
Ilyet még nem láttam! -
venember83
nagyúr
válasz
Adrian Mole #4 üzenetére
Nekem 1 Vantam van, utananeztem nVidia-nal es kell menjen benne! A VAnta pedig kb 1koru az M64el, szoval az is kell menjen benne, azert szerezz 1 pci-os vga-karit es probald meg azzal! kulonben a lap a konyve szerint nem megy minden 400as rammal, de ugye a tied 333-as Samsung szoval :F
[Szerkesztve] -
Adrian Mole
senior tag
Nemtom, milyen ''árnyékozás''ról lehet szó, de próbáld meg a BIOSban a video bios shadow és a sima BIOS shadow opciókat egyenként kapcsolni (ha van ilyen), bár én még nem hallottam olyanról, hogy ilyen probléma miatt nem települ fel win. Nem lehet, hogy bekavar az 1.5V AGP? Kártya megy ezen rendesen?
-
venember83
nagyúr
Up!
Engem is erdekel ez a lap, akarok venni 1et, szoval en is varom a megoldast!:)) -
Borosz
őstag
Segítség kellene a fenti lappal kapcsolatban. Formázott vinyóra telepíteném az XP proft és kb 50%-nál kiírja, hogy a telepítés nem folytatható addig, amíg a BIOS-ban ki/be nem kapcsolok valamilyen gyorsítótárat. Olyat is írt, hogy az ''árnyékozás'' nincs jól beállítva a BIOS-ban. Pontos szöveget csak egy reinstallnál tudok mondani mert elfelejtettem...mérgemben... :U
Konfig:
1700+ Palomino
256/333 Samsung DDR
32MB TNT2 M64 AGP 2X
40GB MAXTOR Diamondmax 7200rpm
Nem szereti a lap a Samsungot vagy mi?????
Mindeféle átállítás volt már BIOS-ban. Optimal settings menüt is próbáltuk. A Fail Safe-t még nem...
A BIOS AMI bios :(((
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest