- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. itt is felteszem: régi koax splitteren fog működni két dvb-t box és így két tv? köszi.
splitter nélkül megy az egy box királyul.
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4712 üzenetére
naja, csak ott meg inkább dvb-t nem használók vannak... azért gondoltam hátha itt. meg ugye elég sok linuxos topik van.
ha meg ilyenektől elkeserednék én is wint használnék. nincsenek már elvárásaim.
azért köszi, kutatok tovább.
-
lapa
veterán
üdv. megérkezett a terratec s7 dvb-s2 kártyám végre, de nem bírom működésre bírni ubuntu intrepid (64 bit) alatt. letöjtöttem az AZ6027 drivert, benne a firmware. driver make && make install, minden oké. firmware-t bemásoltam a /lib/firmware-be. nem sok minden történik ezután, nem csinál magának könyvtárat /dev/ alá, meg úgy egyébként. van valakinek ötlete?
ahogy írják ez ua, mint a skystar hd2 usb meg az AzureWave DVB-S2 USB_CI - AD-SB300.
ja, 2.6.27 a kernel.
-
lapa
veterán
válasz
attuska #4464 üzenetére
nekem is a 2.8 van/volt, szenvedtem vele eleget. aztán próbáltam minden lejátszót, de valszeg a tapasztalatlanságomnak köszönhetően nem sok sikerrel jártam. a kaffeine volt az egyetlen, amit (a kde miatt) nem raktam fel, de nekem végü csak a xine adott képet. simán lehet persze, hogy valami a channels.conf-fal nem stimmelt. az alap nézkélésre jó volt a xine, az egér gurijával lehetett az osd-ben csatornát váltani. nagyjából ennyire használtuk, gyak csak német fta csatornákra az astra 19.2-n.
marha kíváncsi leszek mit alkotok majd az S7-tel. ráadásul szívem asszonya szeretne tematikus adókat, szóval sky vagy premiere vagy ilyesmi csomaggal is meg kéne küzdenem. vagy hivatalosan, vagy nem.
-
lapa
veterán
válasz
attuska #4456 üzenetére
én nem nagyon értek hozzá, de ahogy nézem van pl. xine-hez cucc (ubuntu alá).
nekem anno a skystar2 pci pl. csak xine-vel működött, és csak a 2.6.31 kernellel (karmic) nem fagyott szerteszét fél óránként.
remélem a héten megjön az S7 és akkor nekilátok összefavágni.
ps: lehet hülyeséget írok, de -vo vdpau kapcsolóval se akarja?
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4453 üzenetére
nemigen vágom a linuxot, csak olyan drága volt a tuner, hogy nem maradt pénz win-re. viccelek csak, a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni.
-
lapa
veterán
üdv. rendeltem egy Terratec S7 kártyát, Ubuntu 8.10 alatt néznék vele mindenféle adót. csinált valaki hasonlót? HD adást ki lehet belőle csikarni? most összetákoltam egy VGA gyorsításos mplayert (nvidia vdpau), az x264 vidiket szépen viszi 3-5% procival. használható lesz ez a HD adásokhoz? minden infó érdekel, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest