- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. itt is felteszem: régi koax splitteren fog működni két dvb-t box és így két tv? köszi.
splitter nélkül megy az egy box királyul.
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4712 üzenetére
naja, csak ott meg inkább dvb-t nem használók vannak... azért gondoltam hátha itt. meg ugye elég sok linuxos topik van.
ha meg ilyenektől elkeserednék én is wint használnék. nincsenek már elvárásaim.
azért köszi, kutatok tovább.
-
lapa
veterán
üdv. megérkezett a terratec s7 dvb-s2 kártyám végre, de nem bírom működésre bírni ubuntu intrepid (64 bit) alatt. letöjtöttem az AZ6027 drivert, benne a firmware. driver make && make install, minden oké. firmware-t bemásoltam a /lib/firmware-be. nem sok minden történik ezután, nem csinál magának könyvtárat /dev/ alá, meg úgy egyébként. van valakinek ötlete?
ahogy írják ez ua, mint a skystar hd2 usb meg az AzureWave DVB-S2 USB_CI - AD-SB300.
ja, 2.6.27 a kernel.
-
lapa
veterán
válasz
attuska #4464 üzenetére
nekem is a 2.8 van/volt, szenvedtem vele eleget. aztán próbáltam minden lejátszót, de valszeg a tapasztalatlanságomnak köszönhetően nem sok sikerrel jártam. a kaffeine volt az egyetlen, amit (a kde miatt) nem raktam fel, de nekem végü csak a xine adott képet. simán lehet persze, hogy valami a channels.conf-fal nem stimmelt. az alap nézkélésre jó volt a xine, az egér gurijával lehetett az osd-ben csatornát váltani. nagyjából ennyire használtuk, gyak csak német fta csatornákra az astra 19.2-n.
marha kíváncsi leszek mit alkotok majd az S7-tel. ráadásul szívem asszonya szeretne tematikus adókat, szóval sky vagy premiere vagy ilyesmi csomaggal is meg kéne küzdenem. vagy hivatalosan, vagy nem.
-
lapa
veterán
válasz
attuska #4456 üzenetére
én nem nagyon értek hozzá, de ahogy nézem van pl. xine-hez cucc (ubuntu alá).
nekem anno a skystar2 pci pl. csak xine-vel működött, és csak a 2.6.31 kernellel (karmic) nem fagyott szerteszét fél óránként.
remélem a héten megjön az S7 és akkor nekilátok összefavágni.
ps: lehet hülyeséget írok, de -vo vdpau kapcsolóval se akarja?
-
lapa
veterán
válasz
Core2duo6600 #4453 üzenetére
nemigen vágom a linuxot, csak olyan drága volt a tuner, hogy nem maradt pénz win-re. viccelek csak, a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni.
-
lapa
veterán
üdv. rendeltem egy Terratec S7 kártyát, Ubuntu 8.10 alatt néznék vele mindenféle adót. csinált valaki hasonlót? HD adást ki lehet belőle csikarni? most összetákoltam egy VGA gyorsításos mplayert (nvidia vdpau), az x264 vidiket szépen viszi 3-5% procival. használható lesz ez a HD adásokhoz? minden infó érdekel, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest