- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ok, nem részleteztem ennyire a CI dolgot, mert nem lényeges, a lényeg az, hogy lehet majd nézni a kódolt csatornákat is, ha van kártyád.
Más: A hétfői Estében volt megint egy riport a témában. Elég nagy hülyeségeket mondtak a bejátszásban. Pl. hogy akár 30 csatornát is lehet majd ingyen nézni (ha ez igaz lenne, ki fizetne elő a kábeltévére, illetve az AH saját maga alatt is vágná a fát az Antenna Digital miatt), meg azt, hogy jelenleg a boltokban kapható tévék nagy része nem alkalmas a magyar DVB-T vételére, mert azokban csak MPEG-3 (!!!) dekóder van. -
wassermann
Topikgazda
"..ettől függeltenül azt gondolom, a két nagy csatornának előre kellett volna menekülnie..."
Szerintem a döntéshozóknak is ez a véleményük, pont ezért kapot a TV2 és az RTL KLUB még 60nap extra gondolkodási időt: "felkérés táncra".
Persze ez nem garantál semmit, mert ki tudja mit gondolnak a külföldi tulajdonosok: szerintem anyáznak, hogy a magyar csatornák megugrották a lécet és egy lépéssel már előbb járnak a külön FullHD-s multiplexerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest