- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
válasz
Rover623 #151 üzenetére
Mester Taníts még!
Persze, hogy láttam! A saját alaplapom BH-6 nem ismerte a Cumine PIII-at! 533 helyett 400-on ment!Jó vásár volt!
De komolyan kérdeztem, mert lehet, hogy valamit nem tudok! És ezért is járok ide tanulni!
Ha DC a lap,és két egyforma modul van benne a jó kiosztásban...............whi?
Nekem ez nem jó példa volt, amit írtál! Ha az AGP 2.0-ás foglaltba raknék 1.1-es kártyát, és azt az alaplap 1,5V-on járatná az hasonlítana a DC mizériára! Esetleg a HT-s proci HT-s alaplap minden bekapcsolva, és mégsem műxik a dolog.......Ez valahogy jó példa lenne! Az alaplapok a mem időzítéseket is rendesen kiolvassák a ramokból,és be is állítják rendesen. /többnyire./ Akkor a DC be dolgot miért ne oldanák meg rendesen?
Peace!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest