Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
Huh. Elég kihalt a topik. Mindenki megvált tőle, vagy elégedett user. Én az utóbbi vagyok, leszámítva a kevés tárhely problémát. Ha még olvassa valaki lenne egy kérdésem. Hagyományos "eredeti" HDMI-s első szériás a tabletem. A korábban leírt rom variáció biztonságos? Mentést probléma esetére mivel csináljak? Rootolt jelenleg a készülék. Választ előre is köszönöm.
-
coyote66
aktív tag
-
coyote66
aktív tag
Mint már írtam, szerintem megegyezik ezzel Onda V701s. Itt állítólag van hozzá rom http://pan.baidu.com/s/1dDzNvcl) , http://pan.baidu.com/s/1ntntSl7 de én nem próbálnám ki.
-
coyote66
aktív tag
válasz
sargarigo
üzenetére
Kb 2 hónapja van meg, de múlt héten vettem észre. Szürke háttérnél tűnt fel. Úgy látom csak erősebb nyomásnál jön elő és nem terjeszkedik. Root-t még nem néztem. Nem piszkálom, mert ha valamit elcseszek, nem tudom, majd rendbe tenni. Itt a támogatottságára gondoltam (gyári szoftver, rom, stb.)
-
coyote66
aktív tag
Üdv. Amennyiben nincs mobil stick-ed (mobil internet kártya), akkor csak wifi-n tudod frissíteni. Ha boltból vetted, akkor nyugodtan engedd a készülék által felajánlott frissítéseket telepíteni. Ha kéz alól vetted, akkor érdemes megnézni, hogy az előző tulaj tett-e rá valamit. (bár ha én eladnám, akkor a gyári állapotra állítanám vissza eladás előtt). Menü, beállítások, nyelv és bevitel alatt lehet a magyart beállítani, vagy ha angol akkor menü, settings, language. Röviden.
-
coyote66
aktív tag
Mintha paraméterében megegyezne az Onda V701s készülékkel. Ha igen, romok + root van fenn a neten.
-
coyote66
aktív tag
Hello!. Nos a készülékkel meg vagyok elégedve. Előtte egy DPS Dual volt de nem tetszett. Kijelző szuper, asszem nagyobb a felbontása mint a szokásos 800X600 körülieknél. Csak micro usb-ről lehet tölteni. Wifi-t jól viszi stabilan, bár eléggé melegszik. Akku az elején 2-3 órás volt, most már 3 óra feletti normál használattal. Fényerő minimumon van. Akadni, lefagyni nem szokott, háttérképem Asteroids3D mozgó világűrrel és gyönyörűen viszi. Kamera is elfogadható. Szerintem legjobb ár/érték arányú tablet. Szervize a DPS Dualb-ból kiindulva elég gyatra, de legalább Mo.-i nem kell kínába visszaküldeni. Összességében hardveresen, szoftveresen nagyon jó. Remélem segítettem. Közben meglett: 7” IPS kapacitív multitouch kijelző,
1024 x 600 felbontás
1,2 GHz Quad core
1 GB DD3 RAM -
coyote66
aktív tag
Üdv, minden új tulajdonosnak. Kinek, hogy vált be a készülék? Nekem tetszik. A DPS Dual után felüdülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest