- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Örülök, hogy bevált.
Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni:
- Chrome: rengeteg adatot tud pakolni a /data alá. Én nem használom, ezért töröltem. De mindig visszajött, és végül nem jöttem rá, miért. Eltávolítottam a frissítéseket, és letiltottam. Így nyugton van
- Facebook: szintén rengeteg felhasználói adatot tud felhalmozni. Én ezt sem használom, töröltem. Mellesleg a FB kliensről köztudott, hogy gyakran látványosan le tudja lassítani a tabot/telefont.
- Google térkép: közepesen nagy méretű app, de a cache-be ez is szívesen halmoz. Plusz, ritkán használom. (A cache is a rendszerterületen van alapban.)
- Google naptár: ritkán használom.
Ezek jutottak eszembe fejből.
Van mégy egy másik lista is, ami számít. Azon appok listája, amiket élből töröltem, mert sosem használom. Szóval további átmozgatással és törléssel még több hely szabadítható fel. Főleg a törléssel kell vigyázni, és kétszer is meggondolni, mert amit a rendszer területről törölsz, az hardreset után sem jön vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni: