- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Örülök, hogy bevált.
Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni:
- Chrome: rengeteg adatot tud pakolni a /data alá. Én nem használom, ezért töröltem. De mindig visszajött, és végül nem jöttem rá, miért. Eltávolítottam a frissítéseket, és letiltottam. Így nyugton van
- Facebook: szintén rengeteg felhasználói adatot tud felhalmozni. Én ezt sem használom, töröltem. Mellesleg a FB kliensről köztudott, hogy gyakran látványosan le tudja lassítani a tabot/telefont.
- Google térkép: közepesen nagy méretű app, de a cache-be ez is szívesen halmoz. Plusz, ritkán használom. (A cache is a rendszerterületen van alapban.)
- Google naptár: ritkán használom.
Ezek jutottak eszembe fejből.
Van mégy egy másik lista is, ami számít. Azon appok listája, amiket élből töröltem, mert sosem használom. Szóval további átmozgatással és törléssel még több hely szabadítható fel. Főleg a törléssel kell vigyázni, és kétszer is meggondolni, mert amit a rendszer területről törölsz, az hardreset után sem jön vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni: