- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadvi
csendes tag
próbáltam állítgatni de nem lett jobb. kikapcsoltam, vártam vele, de semmi.
-
twollah
nagyúr
Nekem anno a 15'' Hyunday monitorom csinalt hasonlot.
Bekapcsolt a kepernyovedo, a monitor szissyent egyet, es a kep elcsuszott bal, teljesen kivilagosodott, es homoru lett.
A OSD menu az szet volt esve teljesen, szoval a halalan volt a monitorom.
Nosza be a szervizbe, ott ultek rajta vagy 2 hetet, utanna felraktak a tesztpadra, es lass csodat a monitor tokeletesen mukodott.
En azonnal kivertem a balhet, hogy nem azert setalgtattam a monitort, mert unatkoztam, hanem azert, mert baja van.
Addig vertem az asztalt amig kaptam a 2 honapos monitorom helyett egy masik vadonat uj monitort.
A szervizes tag azt mondta, hogy lehetseges a panelben vmi feltoltodott, vagy tultoltodott (nem tudom pontosan kb. 6 eve tortentaz eset), es az allastol kisultek az alkatreszek, es ezert javult meg. -
Én is arra tippelnék, amire Drótszamár. A beállítások valami oknál fogva elmásztak. Állítsd be, ahogy eddig volt. Kapcsold ki, és hagyd úgy pár percig. Utána újra be, és meglátod, hogy elrárolódtak-e a beállítások.
-
vadvi
csendes tag
plíz help!
a problémám: ma áramszünet volt és mikor kapcsoltam be a gépet, akkor a monitor (LG 775FT) nem kapcsolt be magától, nekem kellett kézzel benyomnom. mikor bekapcsoltam, akkor a képe homorúnak látszott! felül meg alúl meg volt nyúlva. ekkor kikapcsoltam majd újra be, de így csak azt értem el, hogy a kép domború lett!! felül és alúl most össze van nyomódva a kép. próbáltam állítgatni osd-ben de nem sikerült.
ha csinálok screenshotot akkor azon nem látszik meg ez a domború hatás.
mi lehet a gond?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest