- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orchestra
kezdő
Ez a játékmenet, valljuk be, inkább csak azért kell bele, hogy játéknak lehessen hívni az animációs sorozat helyett.
Pontosan. Csak én még úgy játékhoz nem álltam hozzá, hogy letojjam a játékmenet részét csak azért, hogy a cutscene-t megnézhessem. De majd biztos lesz belőle fullos youtube videó vagy valami. Ennek így tényleg nincs értelme.
-
Orchestra
kezdő
Rohadt jó hangulatú játék, nagyon tetszik (a quick time event faszságot érdemes kikapcsolni, mert semmi értelme), de magával a játékmenettel elég nagy gond van...
Honnan a fenéből lehet tudni, hogy melyik küldetés esetén mire van szükség? Semmi sem jelzi, csak sejteni lehet max a szövegkörnyezetből (vagy még onnan sem). Nyilván lehet screenshotokat készíteni és jegyzetelni, hogy aztán újrajátszáskor jobb hősöket válassz. De ez nekem nagyon visszás, ráadásul nem elegendő, hiszen milliószor újra kell próbálni az időzítéseket, hogy perfekt legyen a kör. Főleg a 3. és 4. bevetésnél kell kb. másodpercre eltalálni, hogy kit, mikor küldesz ki, ami miatt egyáltalán nem stratégiai jellegű a dolog, hanem betanulás alapú (pfff).
Emiatt folytatni se volt kedvem, pedig magára a történetre kíváncsi vagyok és az animációk is rohadt jók. Az utóbbi tekintetében legutóbb az Arcane kapcsán volt ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest