- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
kiskornel #29896 üzenetére
Köszi! Csak vakuval lehet őket a szárnyaikkal nagyjából megfogni, de nem egyszerű.
Egyik kontaktomnak a képein még 1/1600-nál is bemozdult szárnyak vannak. Hiába, másodpercenként 2-300-at eveznek.Merre voltál madarazni? Várom a többi képet is, szépek a falon lévők!
Valamikor ki kéne ülnöm a kertbe, a csicsörkét elkapni, az is gyönyörű. -
-
Beültem közéjük egy kicsit...
-
[link - Sasszem]
Vélemények? -
Zöldfejű űrlény?
[Nagyban itt!] -
Blackdogone: jók lettek ezek a képek!
Kiskornel: a 29514-es tetszik, jó, ahogy visszafordul a képen a patak, talán kicsit zavaró, amit már írtak, hogy lelóg alul, de így is jó!
-
-
[Blend-A-Med Super white - nagyban]
Várom a véleményeket! -
Igazán sajnálom a Veled történteket és örülök, hogy mégis sikerült hazaérned.
Ne vedd magadra, de tudnod kellene, hogy az empátia Szomáliába való, nem a repülőtérre. A nyomorral együtt. Aki ezt nyomornak éli meg, annál sajnos a telítettség csúszka igen csak túl van húzva... A repülés csak egy luxuscikk. Sokaknak fűtésre nem telik, nem, hogy repkedjenek ide-oda. A repülőtéren várakozó emberek jólétének néhány %-a is élhető környezetet teremtene itt-ott. Ez maximum kényelmetlenség, riadalom a kint rekedteknek. Persze, mindenki térjen haza gond nélkül, miután elment a felhő. -
válasz
ballington #28991 üzenetére
Nem kell segédoldal, ott van flikkeren az all sizes... Azon belül a tumbnail vagy small a jó kicsi.
-
-
-
-
válasz
runner 125 #28673 üzenetére
-
válasz
kiskornel #28469 üzenetére
Köszi!
Ezt a méretmegjelölést majd kipróbálom. De nem lesz egyszerű, a kis DOF miatt.
A fotózásnak én e részét szeretem, hogy minden manuális. Ezek a kis dolgok meg azért fogtak meg, mert ezek nem hétköznapiak. A madarazáshoz szükséges jó obi meg még várat magára. Meg idén időm se túl sok lesz.Máyköl: köszi! Joeey egyébként EXIF alapján géptársam...
Joeey: [ez is kitobi...]
-
-
[Ready to fly - nagyban]
Vélemények? -
válasz
Sir Riccio #28353 üzenetére
A mókuson kicsit élesítenék, levennék a fából és kár a szinte kiégett égért, erdővel maga mögött jobb lenne.(Nekem még ilyen mókusos képem sincs...) A virág meg egy kis derítést elviselt volna. Szerintem. De jó képek egyébként.
-
-
válasz
Sir Riccio #28270 üzenetére
Köszi!
A tavaszi képed egy kcisit "zizis", de jó. A bokehban repülő rovar nagyon bejön.
Nekem is van tavaszos... -
válasz
Agent87 #28235 üzenetére
A Raynox kb. csak ilyen ultramakrókhoz kell. Pl. rovarfejhez.De aztán egy pillangó 1:2-es leképzésbe is jó, ha belefér, sőt inkább 1:3-ba, ami nálam(meg. 1.5x-es APS-C-n) 70,8*47,4mm-es képterületet eredményez. Már ha az oldalak aránya adja meg a leképzés mértékét és nem a terület. Ezt tudja valaki?
Vonalzóval megmérve a virágot, és azt levetítve a képre, úgy jött ki, hogy mennyi is az 1mm.
-
[Klikk - Some milimetres...]
Hogy tetszik? -
-
Ide is beteszem:
http://farm5.static.flickr.com/4066/4441155003_b9bec2408a_t.jpg
[Flying to the Moon II] -
válasz
runner 125 #28075 üzenetére
Függőlegesbe hozva színház oszlopait, kilóg a HÉV... Illetve akkor a HÉV oszlopai és a hídfő tűnik ferdén állónak.
És ezen kívül csak "félig érő" HÉV-es van.
Inkább talán a torzítást kéne kivenni? Majd holnap megnézem, lehet, hogy pöpecebbül is ki lehet hozni. -
-
-
-
-
válasz
máyköl #27912 üzenetére
"megyek majd fejo -ékkal, nekik biztos lesz felesleges 100mm köruli obijuk."
Tipikus magyar hozzáállás...
Illene előbb elkérni valamit, ha már neked nincs, nem leszögezni, hogy biztos odaadja...
Egyszerűbb akkor, ha olyannal mész, aki még vázat is ad, meg viszi a táskádat is. -
-
-
Első FF képem, tudom, a nézőpont általános...
-
válasz
runner 125 #27680 üzenetére
Szeva!
Elfelejtetted kiírni a telszámát!
Jó kép lett, kicsit fura arcformát ad, hogy a haja a bal szeme felett nem takarja a homlokát!
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest