- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
priusz
aktív tag
válasz ClintEastwoo #35579 üzenetére
Szerintem szép a lány, a koncepció sem rossz. Viszont szerintem lehet kevés volt az 1,8-as rekesz. A szemet külön utóélesítetted? Mert elég fura, illetve a kifacsart tartás tényleg nem túl előnyös.
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
runner 125
nagyúr
válasz Marky21 #35599 üzenetére
Ügyes vagy, ezek nagyon profin mennek.
Vízen kívül nem próbálkoztál mással? Pl. tejbe valami színeset, abból is szuper dolgokat ki lehet hozni.
Sőt, úgy rémlik annó valaki gyümölcsöket is dobált egy akváriumba - azok is nagyon jól mutattak.Hajrá!
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kiskornel
addikt
(#35599) Marky21: ezek nem rosszak = jók. Szerintem a köv. lépésben növeld a csepegés sebességét. Ha sikerjül ütköztetned őket...
Balinov, máyköl, t_a_m_a_s: köszönöm a válaszokat. Legközelebb a felirat majd kisebb lesz.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
-
Marky21
aktív tag
válasz kiskornel #35605 üzenetére
Köszönöm!Már próbáltam ,egyenlőre kisebb nagyobb sikerrel sikerült de még nem az igaziak
máyköl: Köszi! Sajnos egyenlőre nincs vakum szóval csak a gépbe lévő vakut használom ,hogy legyen elég fény az erkély ajtó előtt csinálom egy sötétkék tepsibe az elég nagy hogy legyen hely és ne lógjon be a tepsi fala , egy kampóra fölé akasztok egy zacskót ahogy videoba volt meg várom hogy megálljon ,aztán go.,valmikor teszek háttérnék fehér v fekete lapot azt meg világítom asztali lámpával ,nagyjából ennyi.
runner125 : Köszi! Egyenlőre csak tejet csöpögtettem vízbe ,vagy tejet tejbe,vagy olajat tejbe,de most majd szörpöt fogok tejbe,ha sikerül normális képet csinálnom akkor majd mutatom az eredményt.
Bulitt: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
ezeket a cseppes illetve a zöldseges fotokat, sorozatban lövitek, es utolagos valogatas van, vagy van ra valami kifejlett modszer, hogy kell ezeket a pillanatokat elkapni ?
-
runner 125
nagyúr
válasz Marky21 #35613 üzenetére
Mivel háromszor is szerepel, így csak jobban bántja a szemem;
Idézek;
"EGYENLŐRE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYELŐRE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...""Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Marky21
aktív tag
-
forceberg
veterán
válasz Sam8888 #35620 üzenetére
Sajnos én ezekben nem túl sokat látok... Kicsit valami egyedibb módon kellene megfognod a fákat.
Bubi92: nekem bejönne, de eléggé életlen a kép, pedig testszik a szinte eltűnő vállak hatása is.
Teszek én is néhány nemrég készült képet:
Bármilyen véleményt szívesen fogadok!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cOxeR
Ármester
(#35618) bubi92
Nekem sem jön be, túlontúl világos, és valamiért nem tetszik maga a beállítás, sem az arckifejezés.(#35620) Sam8888
Nem látni benne azt, hogy mit akartál átadni, így önmagában semmi mondanivalója nincs, nincs miért nézni, és elidőzni rajta.(#35621) forceberg
Nekem csak a "Life over the death" képed jön be a 4 közül, jól vezeti meg a szemem. Többi semleges hatással van rám. A suhanó élet sem jön át nekem. -
bubi92
őstag
(#35619) total90, (#35623) cOxeR: direkt lett ennyire világos az új hajszín hangsúlyozása volt a lényeg. a raw egyáltalán nincs kiégve.
(#35621) forceberg: igen, mostanában elég gyakran tapasztalom, hogy a gép életlen képet csinál, persze a kis képernyőn nem veszem észre. nem tudom mi baja, talán öregszik és az
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
oké vettem a véleményeket, mindenkinek köszi
újra csinálom amint lesz lehetőségem a kritikákat figyelembe véve. -
kiskornel
addikt
(#35621) forceberg: nekem is az első tetszik. A harmadiknál összefutott a nyál a számban.
Nekem nem tetszik az aláírás. Ha már eljut odáig, hogy tereli a tekintetet az nekem nem tetszik. Bár akkor fel lehet használni szerkezeti elemnek... Ha nincs igazam, úgyis megmondják mások.(#35620) Sam8888: ezek olyan gyakorló képek. Keress témát. Nekem is voltak régen ilyen képeim, amin azon csodálkoztam, milyen éles a kép... de valójában semmit se ábrázoltak. Mint ahogy ezek sem.
Szerintetek hova kellene elhelyezni az aláírást a képen, hogy ne legyen hivalkodó?
-
forceberg
veterán
válasz kiskornel #35629 üzenetére
Köszi a véleményt, és az eddigi hozzászólóknak is köszönöm a véleményt!
A kis "logóm" nem tetszik, vagy a név felirat? A kis logó egy piros háromszög, melynek belseje fehér + egy zöld görbe leghosszabb oldalú háromszög. A három szín azt hiszem, egyértelmű, hogy miért! A két háromszög meg egyben egy 4-est formáz a 4cebergből.
Én általában semleges területre próbálom tenni a képre, ha felteszem. És a kitöltését-áttetszőségét is vissza szoktam venni.Az első képed jó, de a harmadiknál nekem nagyon zavaró a full kiégés.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
kiskornel
addikt
válasz forceberg #35631 üzenetére
Hupsz. Nem úgy értettem hogy rossz a logo. Még 1x megnyitottam az első képedet, és anélkül. hogy emlékeztem volna rá merre van, rápillantottam. Automatikusan elhúzta a szememet. Egyetlen telt piros folt a bal alsó sarokban. És még akkor rá se fókuszált a szemem. Amúgy a design nem rossz. Próba cseresznye, de szerintem még halványabban jobb lenne.
Másnak mi a véleménye erről? Mikor jó egy logo?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
törölt tag
válasz máyköl #35632 üzenetére
Szerintem guszta nagyon, nekem a szinek is bejonnek! Kicsit lehetne nagyobb a melysegelesseg, hogy ne kulonuljon el annyira a hatter, magyaran jobban kiveheto legyen a kaja, ezaltal meg gusztabb legyen a fotod. Vannak esetek amikor nem mindig elonyos a brutal melysegelesseg, amikor a kevesebb neha tobb.
-
máyköl
veterán
Cayman, ClintEastwoo! Köszönöm szépen!
-
nesa
veterán
válasz Sir Riccio #35644 üzenetére
-
kiskornel
addikt
(#35646) nesa:
(#35644) Sir Riccio: Szépek. Régen voltam kint gázlómadarakat fényképezni. Ha már ismered a tulajt, rakj ki sátrat. Bizti megengedi. Hajnalban bekúszol, stb. Jut eszembe, nekem is meg kell kérni a behajtási engedélyt az erdészettől.
(#35632) máyköl: nyami. összefutott a számba a nyál. Ez egy jó kép.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz Sir Riccio #35644 üzenetére
Szépek, na ilyen helyet keresnék én is magamnak a közelben... de nem nagyon van.
(az erős crop azért látszik egy-két képnél)
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...