- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
Marky21
aktív tag
válasz Sir Riccio #35644 üzenetére
Jó lett.
-
Marky21
aktív tag
HDR:
[link] -
skiny83
aktív tag
Jók lettek ezek a repcsis képek, és a teleobidnak is szép rajzolata van! (már a multkori holdas képednél feltünt)
Sir Riccio: Biológia albumba való!
Amatőrbe linkelgetek mostanában de ott valaki családi albumnak nézi a topikot úgyhogy bedobom ide ha nem bánjátok..
(szerk.) Marky21: Kifejezetten tetszik! Bírom ezt a fajta vágást!
[ Szerkesztve ]
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
Milan24
aktív tag
Egy természetfotó a hétvégéről. Remélem jobban tetszik. Hibákból természetesen tanulok. Az a baj, hogy az eredeti kép agyon sötét volt, és így tudtam csak megcsinálni sajna. MÉg sokat kell fotóznom, és gyakorolnom, de minden véleménynek, kritikának, segítségnek, tanácsnak nagyon örülök.
Ja a ferdeség az direkt van. Így jobban tetszett nekem személy szerint mind sima állóba.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Pellérd mellett készültek, tervezem, hogy kimegyek majd még egy-két alkalommal amíg még nálam van a 400/5.6 L Köszi, hogy megnéztétek.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Milan24
aktív tag
válasz ClintEastwoo #35661 üzenetére
Én is észrevettem. Zavar is nagyon, csak a Photoshophoz annyira nem értek még, hogy az kiszedjem onnan.
-
cOxeR
Ármester
(#35655) skiny83
Nekem is tetszenek! Ötletes az a minimál keret amit adtál neki.
Filozoli? -
skiny83
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek! Akit érdekel a piros lötyis alatt leírtam kommentben, hogy csináltam. Remélem ki lehet venni a lényeget!
coxer: köszönöm kerestem a jó megoldást. és igen telitalálat!
[ Szerkesztve ]
-
Racze
tag
hát igen, ez üveg mögül készült sajna... természetes környezetében jobb lenne... h miért maradt le a farka, arra nincs magyarázatom, nem mintha olyan sokat mozgott volna, h kiszaladjon a képből ... és pont az üveg miatt nem akartam vakuzni, pár képem ezért lett nagyon rossz, mert túlságosan becsillant. Viszont nekem tetszik a háttérvilágítás, azt eltalálták szerintem.
-
runner 125
nagyúr
-
nesa
veterán
válasz runner 125 #35671 üzenetére
Koszi!
Igen kepstabis E510+ZD70-300, majd atnezem van-e svenkes,olyan tuti van ahol a tajat megfogtam es a repcsi elkenodott -
skiny83
aktív tag
válasz Karima #35669 üzenetére
Köszönöm! Nagyon kimértem a helyét és tojástartóból téptem darabokat és azt tettem az aljára meg a tetejére is. Meg a kioldónak (yn ctr301p) is elég érzékeny a gombja szóval szerencsém is volt.
Runner 125: Köszi neked is! Ott nem vagyok fent, illetve lehet de akkor csak regisztráció szinten. Indafotón meg flickr-ön vannak csak képeim...
Marky21: nem tudom belinkelni sajna mert nem itthon néztem (raktam volna a kedvencekbe azonnal) és valami botrányosan francia neve volt az ürgének, hogy nem tudtam megjegyezni. ha ráakadok igérem megírom, bár mondom hangkióldója volt meg valami nagy fekete ládája amiről azt sem tudtam mi az
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz skiny83 #35655 üzenetére
Ez nagyon király!
De a magyarázat olyan, mint amikor a bűvész elárulja a mutatványának titkát... De azért nagyon jó volt olvasni, hogy egy profi hogyan dolgozik...
Szerintem inkább ide linkelgess, mint az amatőrök közé. Ez profi munka!
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
skiny83
aktív tag
válasz Karima #35676 üzenetére
Akkora balf**z vagyok de nem csináltam. Mondjuk elég mókány megoldásokat alkalmaztam, abból legóztam össze a dolgot ami a kezembe akadt a garázsban. Szóval a kioldót alátámasztottam egy befőttes üveggel és szigszalaggal odaragasztottam a szekrény élére. Gány megoldás tudom de müködik. Gyorsan összedobtam piciben hátha így érthetőbb mint a béna magyarázatom.
Aldebaran: Köszönöm de a profiktól igencsak messze állok... ...viszont nagyon örülök, hogy tetszett nektek ez a két kép!
[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Total90: A téma tetszik de szerintem jobb lenne ha a kép sarkában lenne illetve kár, hogy nincs az egész levél átázva. Amúgy tetszik!
Sam8888: Nálad a kivitelezés jó viszont a téma nekem nem jön be annyira..
-
total90
veterán
-
skiny83
aktív tag
válasz total90 #35686 üzenetére
Igen az nyilvánvaló volt, hogy nem a te hibád!
Karima: Örülök! Távol álljon tőlem még a gondolata is! Sok sikert! Tervezem még én is tovább fejleszteni, elsőre ennyi fért bele!
Slowman: nem mert ez csak egy kis mini werk a rendes képnél jóval messzebb volt egy fehér lepedő mögött!
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Szeretném a segítségeteket kérni!
Szeretnék készíteni egyéni naptárat digitális képekkel...
Milyen programmal tudom ezt megvalósítani???
Segítségeteket előre is köszönö m!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
válasz runner 125 #35689 üzenetére
Azzal találok naptár mintát?
Vagy én rajzoljam meg?
KÖszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz Zjunior #35690 üzenetére
..vagy alternatíva még az Illustrator, de ez vektoros program.
PS-t meg általában mindenki ismeri.
Egy naptár vázat nem olyan nehéz összedobni, meg lehet rajzolni mindkettőben.
Vagy google-ban beírod 10 féle nyelven, hátha találsz valami sablonokat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zjunior
veterán
válasz runner 125 #35692 üzenetére
Köszi szépen
Melyik Photoshopot szedjem le?
Adobe PhotoShop CS4 11.0 Extended Magyar??
-
runner 125
nagyúr
válasz Karima #35696 üzenetére
Jól írtad.
Szvsz ez abszolút kizáró ok, egy képnél.
Szar hasonlat, de ez jutott eszembe; Molett hölggyel sem reklámozunk sportmotort.brumi1024
Értem én, h kontrasztba szeretted volna állítani a témát, de gyanítom, h első sorban a képi kontrasztra törekedtél, s abba nem gondoltál bele, h ezt, - mint étel-ital is összehasonlítják akarva akaratlanul az emberek.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
cOxeR
Ármester
válasz brumi1024 #35695 üzenetére
Nekem is a második kép tetszik, ugyanazzal a megjegyzéssel, amit Karima irt, viszont többieket megcáfolva melléd állok, miszerint létezik Caffè all’Arancia, a könnyebb érthetőség kedvéért, narancskávé.
pl.: [link]
u.i. kóstolni még nem kóstoltam, de láttam egy kávéházban (nem idehaza) -
cathyca
tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest