- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz raczger #30452 üzenetére
Nem nagy ördöngösség (én sem vagyok még annyira rutinos mint szeretném, sőt...) és az, hogy mennyire sikerül jól az csak kb. a türelemtől és a pontosságtól/nagyítástól függ. A Clone Stamp, Healing Brush Tool használatával szinte mindent meg lehet csinálni (ilyen jellegű hibáknál). Az új CS5-be a Content Aware Fill néha jó, de legtöbbször hibázik, vagy utána kell korrigálni, szóval marad a kattintgatás a precíz munkához. Ha nem 2 percet szöszölsz vele, hanem komolyan nekiülsz akkor neked is sikerül.
-
total90
veterán
(#30440) Karima
Szerintem iszonyat szép lett a kép, nekem nagyon tetszik.
(#30441) Tubi2
Tetszik a kép témája, csak nagyon egyszínű az egész... nehéz kivenni, hogy mi a lényeg.
(#30444) raczger
Szép lett
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
killerjohn
addikt
remélem tetszik Egyik macsom lopja a frissen grillezett ebédet xD
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
-
a000
őstag
válasz killerjohn #30455 üzenetére
Nagyon szépek a színek, és az elmosás is szép. A 7D az 7D.
Nagyon durva cuccaid vannak, az aláírásodban, nem lehetett olcsó mulatság, ahogy így össze adogattam ~1-1.5milla
[ Szerkesztve ]
-
pisti
őstag
Egyenlőre az államháztartás bevételi és kiadási oldalát kéne kihozni, de egyelőre ez nem sikerül politikusainknak.
Bocsi az okoskodásért, de ezért a nyelvtani hibáért hülyét kapok. Tudom csak 1 betű az eltérés, de teljesen más a jelentésük.
A képről is írok már akkor amit beraktál. Technikailag rendben van, szép, csak nem valami érdekes a téma.
killerjohn:
Kellemes kis kép lett, tetszik. Szépek a színek, a macsek, meg a pillanat is nagyon jó.
Ami zavar, hogy ennyire megvagdaltad szegénykét, tudom portréknál szokás, embereknél, ott viszont nem vágod le ezzel a manőverrel az alany fülét is. Meg akkor már az se lett volna baj, ha a lábai sem lógnak ki pont, plusz eléggé elcsúszott jobb szélre az egész.
Ezek igazából apróságok, de említést azért érdemelnek.[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
Hangulatos kép lett, nagyon tetszik! Az egyetlen, amit kifogásolnék, hogy a keret alul belelóg a feliratba.
@killerjohn: Nagyon jó háttérkép lehetne ez a kompozíció, "normál" felhasználásra kicsit soknak találom az üres bal oldalt.
-
Jinxx
senior tag
válasz Chapel #30465 üzenetére
Attól, hogy valami tucatfotó, tehát legalább 100x lefotózta már valaki, még lehet jól kivitelezett, és nézhető. Kismillió naplemente és virágmakró is fel van töltve ide, azokat sem kellett volna? Remélem nemsoká eljutok valami kevésbé ingerszegény környezetbe, és akkor töltök fel kreatívabb, kevésbé unalmas képeket is. Az aug. 20.-i Air race-t várom már nagyon, vagy egy erdei makrózgatós séta sem lenne rossz, de időm nincs annyi mint a tenger... sajnos.
Drkbl: Köszönöm, a keret nem volt eredetileg tervben, ha tudtam volna előre, lehet többet hagyok az alján is...
-
killerjohn
addikt
köszönöm a véleményed! sajnos nem vágás volt, hanem így sikerült... esélyem sem volt a rohanó macskát rendesen a kép közepére tenni, aztán vágni egy tapasztalt fotósnak biztos ment volna, de én csak hobbista vagyok, és örültem mint majom a farkának, hogy egyáltalán sikerült a kép
-
a000
őstag
Olyat nem tudnál lőni, hogy az egész trabi visszatükröződik? Szerintem nagyon vagány lenne. De így is jó, csak érdekelne egy olyan is.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! véleményeznétek ezt? nagyon tetszenek cayman self portréi, gondoltam, gyorsan probálkozok is egyel, de nem az igazi, és nem tudom, mi a baj vele.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
válasz Magnum_ #30481 üzenetére
Szerintem teljesen jó, merészen kontrasztos. Szemekre mehetne valahogy egy picivel több fény. Negatívumnak annyit mondhatnék, hogy az egész egy kicsit életlen, mintha backfocus-os lenne. Ha már vakuztál, esetleg rekeszelhetnél lejjebb egy fényértékkel, de hogy ne legyen sötétebb, az ISO-t emelheted 200-ra, attól még nem lesz jelentősen zajosabb.
-
MIFtIli
aktív tag
Kis villám? kép
[ Szerkesztve ]
-
kricsi81
senior tag
válasz máyköl #30493 üzenetére
Figyi máyköl az a helyzet, hogy teleszennyezed a fórumot a baromságaiddal. Ha valami irtó nagy hülyeséget írsz, és reagálnak rá a többiek, te mindig azt mondod vicc volt, mikor te is és mi is nagyon jól tudjuk hogy eszedbe se jutott viccnek szánni a dolgot. Ez a nagy igazság, és ne hidd azt hogy csak én gondolom így . De azért peace.
[ Szerkesztve ]
kovacsrichard.hu
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest