Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nálunk a családban kettőnknek is megjelent ma du. 4 után, de egyikünknek sem működik.
Új infó azoknak, akiket érint, hogy a Digitális Aláírásnak minimum Android 12 követelménye van. Ez azért remek, mert erről szó sem volt eddig sehol sem.
Így végül is csak kb. a fél országot zárták ki a lehetőségből.A kiosztásban sincs semmi logika, mivel ma én R betűsként kaptam meg elsőnek, aztán egy F betűs rokonom, aztán a másik R betűs rokonom meg nem.
A másik R betűs rokon, aki nem kapta még meg az 1 hónappal korábban regisztrált, mint az F betűs rokon, aki megkapta.Mutatok két képet, ennyit tudok:
-
haha, cant take screenshot due to app restrictions.
5 filet tud max egyszerre, és max 30 MB lehet az összméret. Egy új jelszót kell bepötyögni hozzá, ujjnyomot nem fogad. A tanusítványt nem ismeri az adobe pdf reader. bár ehez nem értek.nagyon puritán, és menteni vagy küldeni tudja, utána törlődik az appból. erre fel is hívja a figyelmet.
csak azért szóltam, mert eddig én sem hallottam, hogy valakinek aktiválták volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest