- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
Február óta van DMCC-s netem. Két vagy három alkalommal volt kimaradás a szolgáltatásban pár órára, egyébként 2M/2M. Elhiszem, hogy egyébként nem értenek hozzá, meg hogy rosszul tervezett a rendszer, úgy látszik, én azon szerencsések között vagyok, akiknél jól megy. Amire nekem kell (letöltés-feltöltés a megrendelő és közöttem (párszáz megás fájlok is), torrent stb.), arra tökéletes - hangsúlyozom, NEKEM jól megy, elégedett vagyok. Persze még nem próbálkoztam az ügyfélszolgálaton, meg nem kellett hibát elhárítani. Mert akkor válik el, milyen is egy szolgáltató valójában.
-
doktor úr
aktív tag
Ma telefonáltak, hogy holnap jönnek bekötni a netet. Majd beszámolok.
-
doktor úr
aktív tag
Nálunk sincs még semmi, pedig a szó szoros értelmében körbefúrtak minket. Szóval körülöttünk már mindenkihez bekötötték, sőt, aki csak kábeltévét rendelt, oda is behúzzák a netkábelt is... (mondjuk okosan teszik). Szóltam, hogy ugyan, fúrjanak már kicsit nagyobb lyukakat, mert úgyis hozzánk is kell majd húzni a kábelt, és ne akkor kínlódjanak újra, meg csúnyítsák el a falat, mire a válasz: ''nekik az nem dolguk, majd az a brigád, akinek az ki lesz adva''. Röhögnék, ha ugyanazok jönnének...
-
doktor úr
aktív tag
Itt már mindenki lakását szétfúrkálták (elég böszme módon), hozzánk még nem jöttek. Felhívtam őket, azt mondták, hogy aki internetes csomagot rendelt, ahhoz csak január közepétől...
-
doktor úr
aktív tag
Na, majd meglátjuk, nekem most 512-es Externet ADSL van, megrendeltem a DMCC-s full csomagot, de egyelőre nem mondom le a másikat se... egy hónapig hagyom őket ''bizonyítani'', beszámolok majd a fejleményekről. Az biztos, hogy itt már szétfúrták a lépcsőházat
bár hozzánk még nem értek el a szerelőbrigádok.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest