- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Precision szakértőket szeretnék megkérdezni, hogy Precision M6400-nak mennyi a maximum memóriája 16 (2*8) vagy 32GB (4*8) ha i7-4610m proci van bent?Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Micsurin
nagyúr
Hello!
e5490-ben gyárilag 250SSD van, szeretnénk bővíteni két kérdés:
Az m.2-je az támogatja az NVMe SSD-ket?
Szintben mekkora a hely a sata és az m.2 közt?
Belehetne szuszakolni egy sata-s MX500-at és mellé még egy NVMe-t?A cél az lenne, hogy maradna a 250-es gyári m.2 és alá szeretnénk kerettel és átalakító kábellel tenni egy sata SSD-t. Ha ez nem megoldható akkor marad az NVMe kérdés.
Nagyon köszi előre is!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz somasz #68310 üzenetére
Köszönöm!
Akkor marad egyenlőre a terás NVMe aztán ha lesz hozzá türelem akkor átalakítózunk.
Pyttawrx Van bent gyárilag egy M.2 vagy NVMe (nem néztük még) 250GB-os SSD ezt akarjuk cserélni 1TB-osra és mellé még akartunk 2,5'-es SATA SSD-t de ezek szerint marad az nvme és később a trükközés átalakítóval, hogy beférjen még egy.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
HARDVERAPRÓD
-
Micsurin
nagyúr
válasz Pyttawrx #68312 üzenetére
Ő róla lenne szó!
A végének a rögzítése részlet kérdés keresztben csak megoldható valahogy.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Micsurin #68313 üzenetére
ahogy látszik a képen, ott a wwan helyére szerintem tudsz tenni 2242-es ssd-t úgy maradhat az nvme is és nem a 2.5" sata. Csak kérdés, hogy 2242-be mekkora lesz benne, meg az lehet nem nvme. Mondjuk én lehet egy A2000-est vennék bele 1 tb-be az most jó áron van és megbízható
-
valakky
aktív tag
nem tudja valaki esetleg, aki delles-ként hirdet vatera, ő az HA-n is van, ha igen, milyen névvel? én bercii-re tippelek...
[ Szerkesztve ]
-
OmikronO
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
E5430-nál van az a problémám, hogy a tuchpad-en az alsó egérgombok nem működnek. Minden más működik, de a két alsó egérgomb nem. A BIOS-ban sem. A neten semmit nem találtam róla, nyoma sincs. Esetleg találkozott már valaki a jelenséggel?Ami Isten szerint árt neked az bűn. The sin so hate you...
-
OmikronO
csendes tag
válasz batyuska100 #68319 üzenetére
Szia! Az jónak tűnik (ha arra gondolsz ami a bill. kábel alatt van).
Ami Isten szerint árt neked az bűn. The sin so hate you...
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék RAM-ot bővíteni az Inspiron 7577-emben. Ha veszek egy ugyanolyan modult mint ami van benne, azt berakhatom mellé és készen is vagyok?
-
gaborn1
tag
Sziasztok!
Ismerősöm venne pár hónapos (még őrlődik) 5400/7400 Latitude-t. Ezek többsége nagyjából 220-280E között van (felszereltség és garancia függvényében) árban. Ami az én kérdésem lenne: ST alapján lekérdezve őket, szinte kivétel nélkül mind külföldi gép (UK, Svédország...), mégis sok év garival hirdetik ezeket. Dell javítja ezeket gond esetén? Honosításra kb 0 esély van, ki tudja, ki volt az eredeti cég és mi annak a székhelye.
-
bacsis
Közösségépítő
Na skaccok!
Úgy néz ki megoldódott a nyűg, a néha elsötétülő kijelzős problémámra...
Az energia gazdálkodásnál lehet egy olyant beállítani, hogy "Gyors rendszerindítás bekapcsolása" -->Innen kivettem a pipát, azaz nem élnék ezzel a lehetőséggel... 5 nap után sem jött elő a probléma... -
Atish19
őstag
Sziasztok. Adott egy Dell Inspiron 5737 laptop. Megoldható lenne, hogy a Wifi kártyát AX szabványosra cseréljem? Vagy lennének kompatibilitási gondjaim? Előre is köszönöm a segítséget
-
sirály12
őstag
Sziasztok.
Adott egy Dell Latitude 5491-es laptop, amiben ssd-t szeretnék majd cserélni. A jelenlegi egy 256-os gyári. Van ajánlott hozzá, vagy bármilyen mehet bele? Egy 1TB-ost szeretnék majd belerakni. Ha jó bele, akkor samu 970 evo vagy pro kerülne bele. Előre is kösz a válasz.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
A tesóm lányának laptopjára vagyis a billentyűzetére ráborult valami ital. A gép működik de a bill nehezen engedelmeskedik, néha beragad. Még garis, bár ha jól sejtem erre nem terjed ki.
Mit lehet, kell jelen esetben tenni? Vagy hova kell vinni, a vásárlás helyére vagy a Dell-hez küldeni?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
HARDVERAPRÓD
válasz Dan-szan #68332 üzenetére
Szia. Valóban nem garis. Én szerintem ezt nem igazán lehet úgy kitakarítani, hogy jó legyen. Én még most vennék hozzá billentyűzetet, még esetleg kárt nem okoz, ha még nem száradt ki teljesen, meg megnéznén a billentyűzet kábelét illetve az alaplapi csatit, nins-e folyadék ott is
-
Dan-szan
senior tag
válasz Pyttawrx #68333 üzenetére
Köszi. Már nem mai keletű szóval ami odafolyt már oda is száradt csak most kezdett el problémás lenni.
Egy Vostro 15 3568-ról van szó, annak mennyire problémás a bill. cseréje aki még sosem csinált ilyet? Vagy biztosabb szervizbe (Dell legyen vagy mindegy?) adni és ott átnézik a fentebb általad említett helyeket is?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #68332 üzenetére
szerencsére egyszerűen cserélhető a bill (ha csak azt érte a folyadékkár), de az elővigyázatosság jegyében érdemes szervizben szétkapatni...
Debrecenben a Multi Hardware hivatalos szervizpartnerünk, hozzájuk is bebattyoghatsz (lehet lesz polcon fizetős billjük is, ki tudja)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
félisten
Dell 3537-be milyen WIFI modul kellene? Tudja esetleg valaki a számát?
-
Dan-szan
senior tag
Köszönöm pohár az újabb infót és Pyttawrx az ajánlatot .
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
ittakary
nagyúr
DELL XPS 9343 laptopom van, amit apróról vettem - szerintem elég jó - 80ezerért a nyáron
Azóta is nézem az aprót, de ahogy nézem, ha innen felfelé akarok lépni, ennek többszörösét kell kiadni
9343 - 5200U
9350 - 6200U
9360 - 7200Ués akkor már ilyen 300ezres használt árakat karcolgatok, miközben hatalmas előrelépés nincs CPUban. Az újabb modellek a CPUn kivül miben különböznek?
-
pohár
félisten
válasz laca891 #68344 üzenetére
nekünk, mint C Szerviznek nincs ott partnerünk, ha jól tudom... (hivatalos legalábbis, maszek biztos akad pár)
a Somogy Informatika elvileg HRP partner, de itt egy táblázat, nem tudom mennyire helytálló még a dolog
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Nagyon gatya ez a 7300HQ, az lenne a kérdésem, van-e lehetőség laptopban processzort cserélni? Illetve ha igen, milyen összegre lehet számítani?
-
pohár
félisten
válasz #42308056 #68347 üzenetére
alaplappal lehet csak maximum, forrasztva van a CPU
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest