Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Asztali gépkén használva jó gép, de ha hordozni is szeretnéd akkor nem a legjobb választás szerintem. A családi körben van egy, a tulajdonos nagy örömére. De ott fel sem merül a cipelés, ahhoz ugyanis elég nagydarab. Képen nem látszik de életben hatalmas. A 4 év garancia az még ehhez képest + 25k azt hiszem. A hordozáshoz negatívum a méreten kívül, hogy nem sokat bír aksiról. Illetve a procihűtő, ha bekapcsol az nem egy kellemes élmény.
-
drkenyi
csendes tag
Van egy hasonlom elado . Az enyemnek a konfigja:
DELL Inspiron 1150, Mobile Intel P4 2. 80 GHz, 15, 0'' XGA TFT, 512 MB DDR RAM, 60 GB Ultra ATA HDD, CD/DVD író (DVD+RW/+R), 64 MB Intel Integrált VGA (NEM SHARED! ! ! ), Dell Wireless 802. 11 b/g, 10/100 Lan, 56k Modem, PCMCIA, 2. 0 USB, 65WHr 8- cell Lithium Ion Akku, Fél éves, karcmentes, jó állapotban levő gép. Az akku alig volt használva, 3 órat kibír. Angol billentyűzet.
bovebb info meg kepek:
Bővebben: link -
Lord Mixxx
tag
Az 1150-es a D600-os kepest egy elhizott allat

Kicsit komolyabban: a 1150-esben desktop cpu figyul ha jol emlexem es hatalmas huto van a jobb oldalan a bill alatt. D600-as meg centrino cput hasznal. Az utobbival tobbszor talalkozom javitaskor nem tudom, hogy azert-e mert tobb D600-as van a kornyeken vagy azert mert tobb a problema vele..... -
ponti_ak
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De igen, műanyag... olyanon írok épp...

... egyébként k* jó cucc, eddig csak dícséret illeti.... 1giga rammal... nnnyami... csak úgy hasít rajta az Excel...
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
azért inspiron != latitude
-
Tommmy
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Amúgy valamivel nettó ár alatt meg tudom szerezni, annyit azért meg csak megér. -
parandroid
félisten
amire szánod, arra tökéletesen megfelel. a relatíve magas árért cserébe kapsz egy valóban jól összerakott gépet, 4!!! év garanciát, ha jól láttam, és a dell életérzést. cégnél újabban latitude d600-asok vannak, valami hihetetlenül gyönyörűek... nem tudom, miből van a ház, de ránézésre sem műanyag.
p -
Tommmy
tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni. Nincsenek nagy igényeim, így amit kinéztem magamnak a következő lenne:
Bővebben: link
Csak internetezésre, szövegszerkesztésre, tv-nézésre használnám (játékra egyáltalán nem).
Mennyire felel meg a fennt említett dolgokra, no és kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest