Hirdetés
Aktív témák
-
giba
tag
Köszi mindenkinek.
Megpróbálom a madaras Tesco-t.
De Én nem láttam ilyet még ott... próba cseresznye
remélem azért netezéshez meg word exel navigáláshoz lehet majd használni....
Nem szeretnék kiszúrni a tulajdonosával.
Nem Quake meg cod2 re használná az biztos
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Van ilyen egerem kishajós változatban (DHL) és kollégák kaptak egy vegyipari cégtől vízililiomosat. Mindegyik jól néz ki, de használatra pocsékak. Elég sok golyós egérrel találkoztam, de ezek mindent alulmúlnak. Filléres reklámgagyi az összes. Szóval arra készülj fel, hogy akármilyen jópofa, egérként nem fogod használni.
p -
giba
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kacsás vagy delfines folyadékos egeret venni de nem találok itt Mo-n sehol. Az nem lehet hogy csak külföldön van. Sajna nekem az online banki átutalásos módszer nem igazán megy és sajna a [link] oldalon csak így tudok venni.
Kérdésem az lenne hogy hol találok Én ilyen vicces hardware- ket itten kicsiny hazánkban? Pl. Bicskás usb vagy katicás Usb. Szerintem ezek névnapra szülinapra tök jó ötletek de eddig még nem nagyon láttam...
Hozzászólásokat előre is köszönöm mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest