- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt meg lehet tudni, hogy mikor lett telepítve a rendszer?
-
debian.org-os mail címet nem lehet valahonnan szerezni?
-
Egy újabb kédésem lenne.
Felraktam a vmware-t, szépen elindul, látszólag minden működik is rajta, de ahogy rányomok az Help->Enter Serial Number részre, azonnal kilép.
Ha konzolból indítom akkor is ugyanez van, semmilyen hibát nem kapok.
Mi lehet vele? -
Sziasztok!
Hogyan lehet némely "automatikus eltávolításra" kijelölt csomagokat eltávolítani a listából?
Felraktam a Debian testing xfce cd-t, de a gnome-ot is felnyomta mellé, nem tudom minek ha egyszer direkt az xfce cd-t töltöttem.
Leszedtem a gnome-os csomagok nagy részét s így rengeteget automatikus eltávolításra jelölt, viszont van egy-kettő ami valóban gnome származék, de szükségem van rájuk s a jövőben nem akarom folyton figyelni, nehogy automatikusan eltávolítsa azokat is ha épp használnám az autoremove-ot. -
Sziasztok!
Hogyan kell megcsinálni, hogy többféle kernel verzióval is lehessen bootolni?
Ha lehet az alapoktól mondjátok el. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Debian alatt hogyan lehet kontrollálni a monitor frissítési frekvenciáját, mert maxnak csak 75-öt lát pedig 85-re képes.
Mi lehet a gond?
Azt hozzáteszem, hogy vmware alatt futtatom s a tools-t még nem sikerült felraknom ahol elvileg lenne a driver, de anno egy sima gépre is felnynyomtam s ott sem ismerte ezt fel.
Arra is várnék ötleteket hogyan lehet vmware tools telepíteni linuxra? -
THX, még annyit, hogy mi van ezzel a méretkorláttal?
Mert nekem a dvd verzió kell, elkezdtem leszedni, de csak pár 100 mega jön be, ha újra kezdem folytatja.
Nálam csak az ftp az esélyes, jidgo, torrent passzolva.
Van olyan ftp kliens a mi nem szakítja meg vagy ez tényleges a debianosok szerver hibája? -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésemnek, hogy a Debiannak is van külön otthoni és szerver verziója, mint a windowsoknak vagy ebből csak egy?
Amennyire kivettem eddig ha otthon akarja az ember használni a nem stabil(sarge?) verziót érdemes, ha szervernek a stabil-t(woody?)Igaz?
A másik kérdésem az, hogy honnan tudom melyik verziót szedem le?
Mert ha jól láttam az ftp.hu.debian.org-on csak a cd-rom images mappában lehet letölteni, de ott csak egy verzió van.
Vagy honnan érdemes szedni ezeket(lehetőleg ftp-ről)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest