Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt meg lehet tudni, hogy mikor lett telepítve a rendszer?
-
debian.org-os mail címet nem lehet valahonnan szerezni?

-
Egy újabb kédésem lenne.
Felraktam a vmware-t, szépen elindul, látszólag minden működik is rajta, de ahogy rányomok az Help->Enter Serial Number részre, azonnal kilép.
Ha konzolból indítom akkor is ugyanez van, semmilyen hibát nem kapok.
Mi lehet vele? -
Sziasztok!
Hogyan lehet némely "automatikus eltávolításra" kijelölt csomagokat eltávolítani a listából?
Felraktam a Debian testing xfce cd-t, de a gnome-ot is felnyomta mellé, nem tudom minek ha egyszer direkt az xfce cd-t töltöttem.
Leszedtem a gnome-os csomagok nagy részét s így rengeteget automatikus eltávolításra jelölt, viszont van egy-kettő ami valóban gnome származék, de szükségem van rájuk s a jövőben nem akarom folyton figyelni, nehogy automatikusan eltávolítsa azokat is ha épp használnám az autoremove-ot. -
Sziasztok!
Hogyan kell megcsinálni, hogy többféle kernel verzióval is lehessen bootolni?
Ha lehet az alapoktól mondjátok el.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Debian alatt hogyan lehet kontrollálni a monitor frissítési frekvenciáját, mert maxnak csak 75-öt lát pedig 85-re képes.
Mi lehet a gond?
Azt hozzáteszem, hogy vmware alatt futtatom s a tools-t még nem sikerült felraknom ahol elvileg lenne a driver, de anno egy sima gépre is felnynyomtam s ott sem ismerte ezt fel.
Arra is várnék ötleteket hogyan lehet vmware tools telepíteni linuxra?
-
THX, még annyit, hogy mi van ezzel a méretkorláttal?
Mert nekem a dvd verzió kell, elkezdtem leszedni, de csak pár 100 mega jön be, ha újra kezdem folytatja.
Nálam csak az ftp az esélyes, jidgo, torrent passzolva.
Van olyan ftp kliens a mi nem szakítja meg vagy ez tényleges a debianosok szerver hibája? -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésemnek, hogy a Debiannak is van külön otthoni és szerver verziója, mint a windowsoknak vagy ebből csak egy?
Amennyire kivettem eddig ha otthon akarja az ember használni a nem stabil(sarge?) verziót érdemes, ha szervernek a stabil-t(woody?)Igaz?
A másik kérdésem az, hogy honnan tudom melyik verziót szedem le?
Mert ha jól láttam az ftp.hu.debian.org-on csak a cd-rom images mappában lehet letölteni, de ott csak egy verzió van.
Vagy honnan érdemes szedni ezeket(lehetőleg ftp-ről)?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Jackson elektromos gitár
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest