Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Friczy
üzenetére
Egy beléptető terminált teszteltem. Semmihez semmilyen jogosultság se kell, mert csak elindul, nyilván jelszó nélkül belép egy akármilyen felhasználóval, elindítja a Firefoxot és betölt egy webes felület, ahol a csatlakoztatott NFC-olvasóval a felhasználók ki/be tudnak csippanni.
Zárójelben megjegyzem, hogy ha root-tal lépne be jelszó nélkül és illetéktelenek hozzáférnének, akkor is mi a legrosszabb, amit tudnak csinálni? Max hazavágják az aktuális gépet.Egyébként tökéletesen működik Win10 alatt, csak jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha kukáznánk a Wint. Hobbiztam picit

Nem tudom mit akarok a Debiantól (Linuxtól úgy amblokk), világ életemben Windowsoztam, de még itthon is van egy laptop, amin Win10 mellett ott van a Debian 12 és ha csak netezni kell, akkor az utóbbit indítom el. Valami nagyon csábító van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Battlefield 6
- Mozgásban az NTE: Neverness to Everness
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest